Stanovení vody v potravinách - III

Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisor Adam, Martin
dc.contributor.author Dobiáš, Petr
dc.date.accessioned 2007-09-30T12:13:10Z
dc.date.available 2007-09-30T12:13:10Z
dc.date.issued 2006
dc.identifier Univerzitní knihovna (sklad) cze
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10195/18475
dc.description.abstract Stanovení vody v jogurtech několika různými metodami - Karl Fischerovou titrací. infračervenou spektroskopií s Fourierovou transformací v blízké a střední infračervené oblasti, sušením v sušárně a infračerveným sušením. Práce porovnává výsledky získané metodami a diskutuje vhodnost použití těchto metod. cze
dc.format 72 s. cze
dc.format.extent cze
dc.format.mimetype cze
dc.language.iso cze
dc.publisher Univerzita Pardubice cze
dc.rights cze
dc.subject obsah vody cze
dc.subject stanovení vody cze
dc.title Stanovení vody v potravinách - III cze
dc.title.alternative Determination of water in food samples - III cze
dc.type diplomová práce cze
dc.contributor.referee cze
dc.date.accepted 2006
dc.description.abstract-translated cze
dc.description.department Katedra analytické chemie cze
dc.thesis.degree-discipline hodnocení a analýza potravin cze
dc.thesis.degree-name cze
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická cze
dc.identifier.signature D15308
dc.thesis.degree-program cze
dc.description.grade Dokončená práce s úspěšnou obhajobou cze


Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit

K tomuto záznamu nejsou připojeny žádné soubory.

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam

Vyhledávání


Rozšířené hledání

Procházet

Můj účet