dc.contributor.advisor |
Adam, Martin |
|
dc.contributor.author |
Dobiáš, Petr
|
|
dc.date.accessioned |
2007-09-30T12:13:10Z |
|
dc.date.available |
2007-09-30T12:13:10Z |
|
dc.date.issued |
2006 |
|
dc.identifier |
Univerzitní knihovna (sklad) |
cze |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10195/18475 |
|
dc.description.abstract |
Stanovení vody v jogurtech několika různými metodami - Karl Fischerovou titrací. infračervenou spektroskopií s Fourierovou transformací v blízké a střední infračervené oblasti, sušením v sušárně a infračerveným sušením. Práce porovnává výsledky získané metodami a diskutuje vhodnost použití těchto metod. |
cze |
dc.format |
72 s. |
cze |
dc.format.extent |
|
cze |
dc.format.mimetype |
|
cze |
dc.language.iso |
cze |
|
dc.publisher |
Univerzita Pardubice |
cze |
dc.rights |
|
cze |
dc.subject |
obsah vody |
cze |
dc.subject |
stanovení vody |
cze |
dc.title |
Stanovení vody v potravinách - III |
cze |
dc.title.alternative |
Determination of water in food samples - III |
cze |
dc.type |
diplomová práce |
cze |
dc.contributor.referee |
|
cze |
dc.date.accepted |
2006 |
|
dc.description.abstract-translated |
|
cze |
dc.description.department |
Katedra analytické chemie |
cze |
dc.thesis.degree-discipline |
hodnocení a analýza potravin |
cze |
dc.thesis.degree-name |
|
cze |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická |
cze |
dc.identifier.signature |
D15308 |
|
dc.thesis.degree-program |
|
cze |
dc.description.grade |
Dokončená práce s úspěšnou obhajobou |
cze |