Využití mikroextrakce tuhou fází pro analýzu potravin II

Show simple item record

dc.contributor.advisor Adam, Martin cze
dc.contributor.author Kašparová, Eva
dc.date.accessioned 2007-09-30T12:07:38Z
dc.date.available 2007-09-30T12:07:38Z
dc.date.issued 2003
dc.identifier Univerzitní knihovna (sklad) cze
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10195/17867
dc.description.abstract Práce se zabývá využitím mikroextrakce tuhou fází k rozlišení jednotlivých vzorků jakonu a chmele na základě stanovení poměrového zastoupení charakteristických těkavých sloučenin v listech jakonu a chmelových silic v samičích květech chmele. cze
dc.format 78 s. cze
dc.format.extent cze
dc.format.mimetype cze
dc.language.iso cze
dc.publisher Univerzita Pardubice cze
dc.rights cze
dc.subject Mikroextrakce tuhou fází cze
dc.subject plynová chromatografie cze
dc.subject Hmotnostní spektrometrie cze
dc.subject jakon cze
dc.subject chmel cze
dc.title Využití mikroextrakce tuhou fází pro analýzu potravin II cze
dc.title.alternative Application of solid-phase microextraction in food analysis II cze
dc.type diplomová práce cze
dc.contributor.referee cze
dc.date.accepted 2003 cze
dc.description.abstract-translated cze
dc.description.department cze
dc.thesis.degree-discipline hodnocení a analýza potravin cze
dc.thesis.degree-name cze
dc.thesis.degree-grantor cze
dc.identifier.signature D12426 cze
dc.thesis.degree-program cze
dc.description.grade Dokončená práce s úspěšnou obhajobou cze


Files in this item

Files Size Format View

There are no files associated with this item.

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account