Využití mikroextrakce tuhou fází pro analýzu potravin II
Přihlásit se
Digitální knihovna UPCE
→
Univerzita Pardubice
→
Vysokoškolské kvalifikační práce / Theses, dissertations, etc.
→
Zobrazit záznam
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Využití mikroextrakce tuhou fází pro analýzu potravin II
Kašparová, Eva
Soubory tohoto záznamu
URI:
http://hdl.handle.net/10195/17867
Datum publikování:
2003
Typ dokumentu:
diplomová práce
Vedoucí práce:
Adam, Martin
Signatura:
D12426
Stav práce:
Dokončená práce s úspěšnou obhajobou
Studijní obor:
hodnocení a analýza potravin
Abstrakt:
Práce se zabývá využitím mikroextrakce tuhou fází k rozlišení jednotlivých vzorků jakonu a chmele na základě stanovení poměrového zastoupení charakteristických těkavých sloučenin v listech jakonu a chmelových silic v samičích květech chmele.
Zobrazit celý záznam
Soubory
Velikost
Formát
Zobrazit
K tomuto záznamu nejsou připojeny žádné soubory.
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Vysokoškolské kvalifikační práce / Theses, dissertations, etc.
[40480]
Vyhledávání
V Digitální knihovně
V této kolekci
Rozšířené hledání
Procházet
Vše v Digitální knihovně
Komunity a kolekce
Datum vydání
Autoři
Názvy
Klíčová slova
Tato kolekce
Datum vydání
Autoři
Názvy
Klíčová slova
Můj účet
Přihlásit se