Mikrobiální kontaminace koření a vliv radiačního ošetření

Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisor Vytřasová, Jarmila cze
dc.contributor.author Kašparová, Hedvika
dc.date.accessioned 2007-09-30T11:58:05Z
dc.date.available 2007-09-30T11:58:05Z
dc.date.issued 1999
dc.identifier Univerzitní knihovna (sklad) cze
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10195/16761
dc.description.abstract Práce se zabývá problematikou mikrobiální kontaminace vybraných druhů koření a senzorickou změnou neozářené a ozářené papriky. Sleduje efekt ozařování na mikrobiologické hodnoty koření a mikrobiologické změny v neozářeném a ozářeném koření během skladování. Zjišťuje vliv kontaminovaného koření na mikrobiologickou jakost hotového pokrmu. cze
dc.format 78 s. cze
dc.format.extent cze
dc.format.mimetype cze
dc.language.iso cze
dc.publisher Univerzita Pardubice cze
dc.rights cze
dc.subject koření cze
dc.subject mikrobiální kontaminace cze
dc.subject ionizační záření cze
dc.subject senzorické hodnocení cze
dc.title Mikrobiální kontaminace koření a vliv radiačního ošetření cze
dc.title.alternative Microbiological contamination of spices and influence irradiation treatment cze
dc.type diplomová práce cze
dc.contributor.referee cze
dc.date.accepted 1999 cze
dc.description.abstract-translated cze
dc.description.department cze
dc.thesis.degree-discipline hodnocení a analýza potravin cze
dc.thesis.degree-name cze
dc.thesis.degree-grantor cze
dc.identifier.signature D9395 cze
dc.thesis.degree-program cze
dc.description.grade Dokončená práce s úspěšnou obhajobou cze


Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit

K tomuto záznamu nejsou připojeny žádné soubory.

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam

Vyhledávání


Rozšířené hledání

Procházet

Můj účet