dc.contributor.advisor |
Vytřasová, Jarmila |
cze |
dc.contributor.author |
Kašparová, Hedvika
|
|
dc.date.accessioned |
2007-09-30T11:58:05Z |
|
dc.date.available |
2007-09-30T11:58:05Z |
|
dc.date.issued |
1999 |
|
dc.identifier |
Univerzitní knihovna (sklad) |
cze |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10195/16761 |
|
dc.description.abstract |
Práce se zabývá problematikou mikrobiální kontaminace vybraných druhů koření a senzorickou změnou neozářené a ozářené papriky. Sleduje efekt ozařování na mikrobiologické hodnoty koření a mikrobiologické změny v neozářeném a ozářeném koření během skladování. Zjišťuje vliv kontaminovaného koření na mikrobiologickou jakost hotového pokrmu. |
cze |
dc.format |
78 s. |
cze |
dc.format.extent |
|
cze |
dc.format.mimetype |
|
cze |
dc.language.iso |
cze |
|
dc.publisher |
Univerzita Pardubice |
cze |
dc.rights |
|
cze |
dc.subject |
koření |
cze |
dc.subject |
mikrobiální kontaminace |
cze |
dc.subject |
ionizační záření |
cze |
dc.subject |
senzorické hodnocení |
cze |
dc.title |
Mikrobiální kontaminace koření a vliv radiačního ošetření |
cze |
dc.title.alternative |
Microbiological contamination of spices and influence irradiation treatment |
cze |
dc.type |
diplomová práce |
cze |
dc.contributor.referee |
|
cze |
dc.date.accepted |
1999 |
cze |
dc.description.abstract-translated |
|
cze |
dc.description.department |
|
cze |
dc.thesis.degree-discipline |
hodnocení a analýza potravin |
cze |
dc.thesis.degree-name |
|
cze |
dc.thesis.degree-grantor |
|
cze |
dc.identifier.signature |
D9395 |
cze |
dc.thesis.degree-program |
|
cze |
dc.description.grade |
Dokončená práce s úspěšnou obhajobou |
cze |