Digitální knihovna UPCE přechází na novou verzi. Omluvte prosím případné komplikace. / The UPCE Digital Library is migrating to a new version. We apologize for any inconvenience.

Publikace:
Problematika obsahu živých mléčných bakterií v jogurtových výrobcích

Diplomová práce
dc.contributor.advisorVytřasová, Jarmilacze
dc.contributor.authorKrátká, Lenka
dc.contributor.refereecze
dc.date.accepted2002cze
dc.date.accessioned2007-09-30T12:47:04Z
dc.date.available2007-09-30T12:47:04Z
dc.date.issued2002
dc.description.abstractPráce se zabývá stanovením počtu živých mléčných bakterií v jogurtových výrobcích na různých selektivních půdách v závislosti na době a teplotě skladování.cze
dc.description.abstract-translatedcze
dc.description.departmentcze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze
dc.format67 s.cze
dc.format.extentcze
dc.format.mimetypecze
dc.identifierUniverzitní knihovna (sklad)cze
dc.identifier.signatureD12062cze
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/10195/21928
dc.language.isocze
dc.publisherUniverzita Pardubicecze
dc.rightscze
dc.subjectmléčné bakteriecze
dc.subjectjogurtycze
dc.subjectstanovenícze
dc.thesis.degree-disciplineanalýza biologických materiálůcze
dc.thesis.degree-grantorcze
dc.thesis.degree-namecze
dc.thesis.degree-programcze
dc.titleProblematika obsahu živých mléčných bakterií v jogurtových výrobcíchcze
dc.title.alternativeThe problems of the number of viable lactic acid bacteria in yoghurtcze
dc.typediplomová prácecze
dspace.entity.typePublication

Soubory