Digitální knihovna UPCE přechází na novou verzi. Omluvte prosím případné komplikace. / The UPCE Digital Library is migrating to a new version. We apologize for any inconvenience.

Publikace:
Nutriční hodnocení tavených sýrů

Bakalářská práceOmezený přístup
dc.contributor.advisorČervenka, Liborcze
dc.contributor.authorTyemnyák, Tomáš
dc.date.accepted2014cze
dc.date.accessioned2014-09-22T12:29:03Z
dc.date.available2014-09-22T12:29:03Z
dc.date.issued2014
dc.description.abstractBakalářská práce je zaměřena na téma tavené sýry především na jejich technologii výroby a z hlediska výživového doporučení základních složek pro člověka. Tavené sýry jsou významnou potravinou, které obstarávají našemu tělu energii, bílkoviny a jsou především důležitým zdrojem minerálních látek a vitaminů. Tavené sýry se řadí mezi oblíbený a světově vyráběný druh zboží. Experimentální část je věnována stanovení obsahu základních složek u vybraných vzorků tavených sýrů.cze
dc.description.abstract-translatedThe bachelor thesis is focused on the topic of processed cheese, especially on their production technology and terms of nutritional recommendations of the basic components for the human. Processed cheeses are foodstuff of high nutritional value that provide energy and proteins to our body and they are an importatnt source of mineral substances and vitamins as well. Processed cheeses belong to the most popular kind of goods produced worldwide. In the experimental section I tried to determine the content of the basic ingredients in samples of processed cheeses.eng
dc.description.defenceStudent přednesl bakalářskou práci a zodpověděl otázky komise.cze
dc.description.departmentKatedra analytické chemiecze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze
dc.format58 s.cze
dc.format.extent1512554 bytescze
dc.format.mimetypeapplication/pdfcze
dc.identifierUniverzitní knihovna (studovna)cze
dc.identifier.signatureD31155cze
dc.identifier.stag23728cze
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/10195/58117
dc.language.isocze
dc.publisherUniverzita Pardubicecze
dc.rightsPouze v rámci univerzitycze
dc.subjecttavené sýrycze
dc.subjecttechnologie výrobcze
dc.subjectnutriční složenícze
dc.subjectminerální látky a vitaminycze
dc.subjectprocessed cheeseseng
dc.subjectproductions technologyeng
dc.subjectnutritional compositioneng
dc.subjectmineral substances and vitaminseng
dc.thesis.degree-disciplineHodnocení a analýza potravincze
dc.thesis.degree-grantorUniverzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologickácze
dc.thesis.degree-nameBc.cze
dc.thesis.degree-programChemie a technologie potravincze
dc.titleNutriční hodnocení tavených sýrůcze
dc.title.alternativeNutrition of Processed Cheeseeng
dc.typebakalářská prácecze
dspace.entity.typePublication

Soubory

Původní svazek

Nyní se zobrazuje 1 - 2 z 2
Načítá se...
Náhled
Název:
ČervenkaL_Nutricni hodnoceni_TT_2014.pdf
Velikost:
384.69 KB
Formát:
Adobe Portable Document Format
Popis:
posudek vedoucího
Načítá se...
Náhled
Název:
TyemnyakT_Nutricni hodnoceni_LC_2014.pdf
Velikost:
1.44 MB
Formát:
Adobe Portable Document Format
Popis:
bakalářská práce