Digitální knihovna UPCE přechází na novou verzi. Omluvte prosím případné komplikace. / The UPCE Digital Library is migrating to a new version. We apologize for any inconvenience.

Publikace:
Vliv ultrazvuku na složení ovocných destilátů

Bakalářská práceOmezený přístup
Načítá se...
Náhled

Datum

Autoři

Kašparová, Pavla

Název časopisu

ISSN časopisu

Název svazku

Nakladatel

Univerzita Pardubice

Výzkumné projekty

Organizační jednotky

Číslo časopisu

Abstrakt

Bakalářská práce se zabývá složením ovocných destilátů. Nejprve se zaměřuje na jejich výrobu a složení. Dále jsou popisovány používané metody při stanovení obsahu těkavých látek. Konktrétně mikroextrakce tuhou fází a spojení plynové chromatografie s hmotnostním spektrometrem.

Popis

Klíčová slova

Alcoholic bevarages, Composition spirits, Gas chromatography, Solid phase mikroextraction (SPME), alkoholické nápoje, složení destilátů, plynová chromatografie, mikroextrakce tuhou fází

Citace

Permanentní identifikátor

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By