Digitální knihovna UPCE přechází na novou verzi. Omluvte prosím případné komplikace. / The UPCE Digital Library is migrating to a new version. We apologize for any inconvenience.

Publikace:
Mikrobiální zátěž potravinářských provozů a spolehlivost ochranných obalů potravin

Diplomová práceOmezený přístup
Načítá se...
Náhled

Datum

Autoři

Vidrmová, Michaela

Název časopisu

ISSN časopisu

Název svazku

Nakladatel

Univerzita Pardubice

Výzkumné projekty

Organizační jednotky

Číslo časopisu

Abstrakt

Diplomová práce se zabývá mikrobiální kontaminací v pekárnách a to v jejich prostředí, vstupních surovinách a ve finálních výrobcích. Dalším úkolem bylo provést laboratorní hodnocení obalových materiálů, které se použivají při balení finálních výrobků ve sledovaných provozech. Všechny tyto obaly byly testovány na odolnost proti prorůstání mikroorganismy a běžnými plísněmi.

Popis

Klíčová slova

pekárenské výrobky, pekárenské suroviny, obalové materiály, obal, folie, odolnost obalů, prorůstaní obalů, plísně, bakery products, baking ingredients, packaging materials, packaging films, packaging resistance, penetration of packaging, molds

Citace

Permanentní identifikátor

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By