Publikace: Mikrobiální zátěž potravinářských provozů a spolehlivost ochranných obalů potravin
Diplomová práceOmezený přístupNačítá se...
Datum
Autoři
Vidrmová, Michaela
Název časopisu
ISSN časopisu
Název svazku
Nakladatel
Univerzita Pardubice
Abstrakt
Diplomová práce se zabývá mikrobiální kontaminací v pekárnách a to v jejich prostředí, vstupních surovinách a ve finálních výrobcích. Dalším úkolem bylo provést laboratorní hodnocení obalových materiálů, které se použivají při balení finálních výrobků ve sledovaných provozech. Všechny tyto obaly byly testovány na odolnost proti prorůstání mikroorganismy a běžnými plísněmi.
Popis
Klíčová slova
pekárenské výrobky, pekárenské suroviny, obalové materiály, obal, folie, odolnost obalů, prorůstaní obalů, plísně, bakery products, baking ingredients, packaging materials, packaging films, packaging resistance, penetration of packaging, molds