Publikace: Příprava podnikatelského záměru a analýza jeho rizik
Bakalářská práceopen access| dc.contributor.advisor | Kuběnka, Michal | |
| dc.contributor.author | Vacek, Michal | |
| dc.date.accepted | 2017-06-02 | |
| dc.date.accessioned | 2017-06-22T06:49:07Z | |
| dc.date.available | 2017-06-22T06:49:07Z | |
| dc.date.issued | 2017 | |
| dc.date.submitted | 2017-04-28 | |
| dc.description.abstract | Předmětem bakalářské práce je sestavení podnikatelského plánu na založení restaurace v Pardubicích. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Teoretická část je věnována základním pojmům z oblasti podnikání, právním formám podnikání, podnikatelského plánu a SWOT analýze. Součástí teoretické části je rovněž posouzení výhodnosti investic. V praktické části je vytvořen konkrétní podnikatelský plán na založení restaurace. Je zde ověřeno, zda teoretické postupy jsou v praxi použitelné a uvedený podnikatelský plán má šanci na úspěch. | cze |
| dc.description.abstract-translated | The subject of this bachelor work is processing the business plan for the restaurant in Pardubice. This work is divided into two parts, theoretical and practical part. The theoretical part is about basic terms of business, structure of business concept and SWOT analysis. The part also summarizes methods for assesing the investment advantages. In practical part is written the specific business plan for the restaurant. The part deals with specific business plan which verify the theoretical process in practise. The practical part also shows that the project has chance to be succesful. | eng |
| dc.description.defence | Student seznámil komisi s obsahem a cílem své bakalářské práce. Cílem práce byla příprava podnikatelského záměru a analýza jeho rizik. Student seznámil komisi se závěry práce, částečně zodpověděl otázky zaznamenané vedoucím práce a zodpověděl otázky položené komisí:Jakým způsobem upřesníte fixní náklady ve Vaší bakalářské práci? Z čeho jste odvozoval plánovanou výši mezd? Jakým způsobem jste analyzoval konkurenci? | cze |
| dc.description.department | Fakulta ekonomicko-správní | cze |
| dc.description.grade | Dokončená práce s úspěšnou obhajobou | cze |
| dc.format | 51 s. | |
| dc.identifier | Univerzitní knihovna (studovna) | |
| dc.identifier.signature | D36086 | |
| dc.identifier.stag | 31758 | |
| dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/10195/68615 | |
| dc.language.iso | cze | |
| dc.publisher | Univerzita Pardubice | cze |
| dc.rights | Bez omezení | |
| dc.subject | podnikání | cze |
| dc.subject | podnikatelský plán | cze |
| dc.subject | restaurace | cze |
| dc.subject | SWOT analýza | cze |
| dc.subject | business | eng |
| dc.subject | business plan | eng |
| dc.subject | restaurant | eng |
| dc.subject | SWOT analysis | eng |
| dc.thesis.degree-discipline | Ekonomika a provoz podniku | cze |
| dc.thesis.degree-grantor | Univerzita Pardubice. Fakulta ekonomicko-správní | cze |
| dc.thesis.degree-name | Bc. | |
| dc.thesis.degree-program | Ekonomika a management | cze |
| dc.title | Příprava podnikatelského záměru a analýza jeho rizik | cze |
| dc.title.alternative | Business plan and the analysis of risks | eng |
| dc.type | bakalářská práce | cze |
| dspace.entity.type | Publication |
Soubory
Původní svazek
1 - 2 z 2
Načítá se...
- Název:
- VacekM_PripravaPodnikatelskeho_MK_2017.pdf
- Velikost:
- 1.6 MB
- Formát:
- Adobe Portable Document Format
- Popis:
- Plný text práce
Načítá se...
- Název:
- KubenkaM_PripravaPodnikatelskeho_MV_2017.pdf
- Velikost:
- 206.21 KB
- Formát:
- Adobe Portable Document Format
- Popis:
- Posudek vedoucího práce