Digitální knihovna UPCE přechází na novou verzi. Omluvte prosím případné komplikace. / The UPCE Digital Library is migrating to a new version. We apologize for any inconvenience.

Publikace:
Příprava podnikatelského záměru a analýza jeho rizik

Bakalářská práceopen access
dc.contributor.advisorKuběnka, Michal
dc.contributor.authorVacek, Michal
dc.date.accepted2017-06-02
dc.date.accessioned2017-06-22T06:49:07Z
dc.date.available2017-06-22T06:49:07Z
dc.date.issued2017
dc.date.submitted2017-04-28
dc.description.abstractPředmětem bakalářské práce je sestavení podnikatelského plánu na založení restaurace v Pardubicích. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Teoretická část je věnována základním pojmům z oblasti podnikání, právním formám podnikání, podnikatelského plánu a SWOT analýze. Součástí teoretické části je rovněž posouzení výhodnosti investic. V praktické části je vytvořen konkrétní podnikatelský plán na založení restaurace. Je zde ověřeno, zda teoretické postupy jsou v praxi použitelné a uvedený podnikatelský plán má šanci na úspěch.cze
dc.description.abstract-translatedThe subject of this bachelor work is processing the business plan for the restaurant in Pardubice. This work is divided into two parts, theoretical and practical part. The theoretical part is about basic terms of business, structure of business concept and SWOT analysis. The part also summarizes methods for assesing the investment advantages. In practical part is written the specific business plan for the restaurant. The part deals with specific business plan which verify the theoretical process in practise. The practical part also shows that the project has chance to be succesful.eng
dc.description.defenceStudent seznámil komisi s obsahem a cílem své bakalářské práce. Cílem práce byla příprava podnikatelského záměru a analýza jeho rizik. Student seznámil komisi se závěry práce, částečně zodpověděl otázky zaznamenané vedoucím práce a zodpověděl otázky položené komisí:Jakým způsobem upřesníte fixní náklady ve Vaší bakalářské práci? Z čeho jste odvozoval plánovanou výši mezd? Jakým způsobem jste analyzoval konkurenci?cze
dc.description.departmentFakulta ekonomicko-správnícze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze
dc.format51 s.
dc.identifierUniverzitní knihovna (studovna)
dc.identifier.signatureD36086
dc.identifier.stag31758
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/10195/68615
dc.language.isocze
dc.publisherUniverzita Pardubicecze
dc.rightsBez omezení
dc.subjectpodnikánícze
dc.subjectpodnikatelský pláncze
dc.subjectrestauracecze
dc.subjectSWOT analýzacze
dc.subjectbusinesseng
dc.subjectbusiness planeng
dc.subjectrestauranteng
dc.subjectSWOT analysiseng
dc.thesis.degree-disciplineEkonomika a provoz podnikucze
dc.thesis.degree-grantorUniverzita Pardubice. Fakulta ekonomicko-správnícze
dc.thesis.degree-nameBc.
dc.thesis.degree-programEkonomika a managementcze
dc.titlePříprava podnikatelského záměru a analýza jeho rizikcze
dc.title.alternativeBusiness plan and the analysis of riskseng
dc.typebakalářská prácecze
dspace.entity.typePublication

Soubory

Původní svazek

Nyní se zobrazuje 1 - 2 z 2
Načítá se...
Náhled
Název:
VacekM_PripravaPodnikatelskeho_MK_2017.pdf
Velikost:
1.6 MB
Formát:
Adobe Portable Document Format
Popis:
Plný text práce
Načítá se...
Náhled
Název:
KubenkaM_PripravaPodnikatelskeho_MV_2017.pdf
Velikost:
206.21 KB
Formát:
Adobe Portable Document Format
Popis:
Posudek vedoucího práce