Publikace: Příprava podnikatelského záměru a analýza jeho rizik
Bakalářská práceopen accessNačítá se...
Datum
Autoři
Vacek, Michal
Název časopisu
ISSN časopisu
Název svazku
Nakladatel
Univerzita Pardubice
Abstrakt
Předmětem bakalářské práce je sestavení podnikatelského plánu na založení restaurace v Pardubicích. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Teoretická část je věnována základním pojmům z oblasti podnikání, právním formám podnikání, podnikatelského plánu a SWOT analýze. Součástí teoretické části je rovněž posouzení výhodnosti investic. V praktické části je vytvořen konkrétní podnikatelský plán na založení restaurace. Je zde ověřeno, zda teoretické postupy jsou v praxi použitelné a uvedený podnikatelský plán má šanci na úspěch.
Popis
Klíčová slova
podnikání, podnikatelský plán, restaurace, SWOT analýza, business, business plan, restaurant, SWOT analysis