Digitální knihovna UPCE přechází na novou verzi. Omluvte prosím případné komplikace. / The UPCE Digital Library is migrating to a new version. We apologize for any inconvenience.

Publikace:
Stanovení SO2 v pektinu. Extrakce tuků z bramborových lupínků

Diplomová práce
dc.contributor.advisorVentura, Karelcze
dc.contributor.authorHájek, Radim
dc.contributor.refereecze
dc.date.accepted1998cze
dc.date.accessioned2007-09-30T13:08:09Z
dc.date.available2007-09-30T13:08:09Z
dc.date.issued1998
dc.description.abstractPráce se skládá ze dvou částí. První se zabývá stanovením oxidu siřičitého v pektinu, druhá část pojednává o extrakci tuku z bramborových lupínků.cze
dc.description.abstract-translatedcze
dc.description.departmentcze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze
dc.format74 s.cze
dc.format.extentcze
dc.format.mimetypecze
dc.identifierUniverzitní knihovna (sklad)cze
dc.identifier.signatureD8512cze
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/10195/23856
dc.language.isocze
dc.publisherUniverzita Pardubicecze
dc.rightscze
dc.subjectpektincze
dc.subjectoxid siřičitýcze
dc.subjectizotachoforézacze
dc.subjectdestilacecze
dc.subjectsiřičitanycze
dc.subjecttukcze
dc.subjectextrakcecze
dc.subjectbramborové lupínkycze
dc.thesis.degree-disciplinehodnocení a analýza potravincze
dc.thesis.degree-grantorcze
dc.thesis.degree-namecze
dc.thesis.degree-programcze
dc.titleStanovení SO2 v pektinu. Extrakce tuků z bramborových lupínkůcze
dc.title.alternativeDetermination of SO2 in pectine. Extraction of fats from potatoes chipscze
dc.typediplomová prácecze
dspace.entity.typePublication

Soubory