Digitální knihovna UPCE přechází na novou verzi. Omluvte prosím případné komplikace. / The UPCE Digital Library is migrating to a new version. We apologize for any inconvenience.

Publikace:
Výskyt kontaminujících plísní v potravinářských komoditách

Bakalářská práceOmezený přístup
dc.contributor.advisorBrožková, Ivetacze
dc.contributor.authorDědová, Kristýna
dc.date.accepted2011cze
dc.date.accessioned2011-09-07T05:39:39Z
dc.date.available2011-09-07T05:39:39Z
dc.date.issued2011
dc.description.abstractCílem této práce bylo zaměřit se na plísně, které jsou častou příčinnou kažení potravin. Z obecného hlediska je popsán pozitivní a negativní význam jejich činnosti. Jednotlivé rody plísní jsou charakterizovány z hlediska výskytu a toxinogenity. Dále je v práci uveden přehled potravin, které jsou nejvíce ohroženy těmito plísněmi.cze
dc.description.abstract-translatedThe aim of this study was to focus on fungi, which are often the cause food spoilage. In general terms is describes positive and negative significance of their activities. The various genera of fungi are characterized in terms of occurrence and toxigenity. Further, the study includes a list of foods that are most threatened by these fungi.eng
dc.description.defenceStudentka přednesla obhajobu své bakalářské práce a zodpověděla dotazy zkušební komise.cze
dc.description.departmentKatedra analytické chemiecze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze
dc.format59 s.cze
dc.format.extent1133007 bytescze
dc.format.mimetypeapplication/pdfcze
dc.identifierUniverzitní knihovna (sklad)cze
dc.identifier.signatureD25029
dc.identifier.stag15451cze
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/10195/40850
dc.language.isocze
dc.publisherUniverzita Pardubicecze
dc.rightsPouze v rámci univerzitycze
dc.subjectplíseňcze
dc.subjectkažení potravincze
dc.subjectkontaminacecze
dc.subjecttoxinogennícze
dc.subjectvýskytcze
dc.subjectvýznamcze
dc.subjectfungicze
dc.subjectfood spoilageeng
dc.subjectcontaminationeng
dc.subjecttoxigeniceng
dc.subjectoccurrenceeng
dc.subjectsignificanceeng
dc.thesis.degree-disciplineHodnocení a analýza potravincze
dc.thesis.degree-grantorUniverzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologickácze
dc.thesis.degree-nameBc.cze
dc.thesis.degree-programChemie a technologie potravincze
dc.titleVýskyt kontaminujících plísní v potravinářských komoditáchcze
dc.title.alternativeThe occurrence of fungi in food commoditieseng
dc.typebakalářská prácecze
dspace.entity.typePublication

Soubory

Původní svazek

Nyní se zobrazuje 1 - 2 z 2
Načítá se...
Náhled
Název:
BrozkovaI_Vyskyt plisni_KD_2011.pdf
Velikost:
368.43 KB
Formát:
Adobe Portable Document Format
Popis:
posudek vedoucího
Načítá se...
Náhled
Název:
DedovaK_Vyskyt kontaminujicich_IB_2011.pdf
Velikost:
1.08 MB
Formát:
Adobe Portable Document Format
Popis:
bakalářská práce