Publikace: Technologie výroby syrovátkových proteinových koncentrátů
Bakalářská práceopen access| dc.contributor.advisor | Adam, Martin | |
| dc.contributor.author | Kamenická, Michaela | |
| dc.date.accepted | 2018-08-22 | |
| dc.date.accessioned | 2018-08-30T07:43:07Z | |
| dc.date.available | 2018-08-30T07:43:07Z | |
| dc.date.issued | 2018 | |
| dc.date.submitted | 2018-06-27 | |
| dc.description.abstract | Tato bakalářská práce se zabývá technologií výroby syrovátkových bílkovinných koncentrátů. Práce se zaměřuje na popis výchozích surovin a na technologický postup vedoucí k získání finálního produktu. Dále se zabývá významem těchto koncentrátů ve výživě člověka. V závěrečné části práce je kladen důraz na průzkum trhu a dostupnost syrovátkových bílkovinných koncentrátů v České republice. | cze |
| dc.description.abstract-translated | This bachelor thesis deals with the whey protein concentrates technology. It is focused on the description of the raw materials and on the technological processes leading to the final product. It also deals with the importance of these concentrates in the human nutrition. The final part of this thesis focuses on the market survey and the whey protein concentrates availability in the Czech Republic. | eng |
| dc.description.defence | Studentka úspěšně obhájila bakalářskou práci a zodpověděla otázky komise. | cze |
| dc.description.department | Fakulta chemicko-technologická | cze |
| dc.description.grade | Dokončená práce s úspěšnou obhajobou | cze |
| dc.format | 55 s. | |
| dc.identifier | Univerzitní knihovna (studovna) | |
| dc.identifier.signature | D38745 | |
| dc.identifier.stag | 35712 | |
| dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/10195/71671 | |
| dc.language.iso | cze | |
| dc.publisher | Univerzita Pardubice | cze |
| dc.rights | Bez omezení | |
| dc.subject | bílkoviny | cze |
| dc.subject | syrovátka | cze |
| dc.subject | syrovátkové bílkovinné koncentráty | cze |
| dc.subject | membránové separace | cze |
| dc.subject | ultrafiltrace | cze |
| dc.subject | proteins | eng |
| dc.subject | whey | eng |
| dc.subject | whey protein concentrate | eng |
| dc.subject | membrane separation | eng |
| dc.subject | ultrafiltration | eng |
| dc.thesis.degree-discipline | Hodnocení a analýza potravin | cze |
| dc.thesis.degree-grantor | Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická | cze |
| dc.thesis.degree-name | Bc. | |
| dc.thesis.degree-program | Chemie a technologie potravin | cze |
| dc.title | Technologie výroby syrovátkových proteinových koncentrátů | cze |
| dc.title.alternative | Technology of whey protein concentrate | eng |
| dc.type | bakalářská práce | cze |
| dspace.entity.type | Publication |
Soubory
Původní svazek
1 - 2 z 2
Načítá se...
- Název:
- KamenickaM_Technologie_syrovatkovych_MA_2018.pdf
- Velikost:
- 2.62 MB
- Formát:
- Adobe Portable Document Format
- Popis:
- Plný text práce
Načítá se...
- Název:
- AdamM_Technologie_syrovatkovych_MK_2018.pdf
- Velikost:
- 565.35 KB
- Formát:
- Adobe Portable Document Format
- Popis:
- Posudek vedoucího práce