Digitální knihovna UPCE přechází na novou verzi. Omluvte prosím případné komplikace. / The UPCE Digital Library is migrating to a new version. We apologize for any inconvenience.

Publikace:
Technologie výroby syrovátkových proteinových koncentrátů

Bakalářská práceopen access
dc.contributor.advisorAdam, Martin
dc.contributor.authorKamenická, Michaela
dc.date.accepted2018-08-22
dc.date.accessioned2018-08-30T07:43:07Z
dc.date.available2018-08-30T07:43:07Z
dc.date.issued2018
dc.date.submitted2018-06-27
dc.description.abstractTato bakalářská práce se zabývá technologií výroby syrovátkových bílkovinných koncentrátů. Práce se zaměřuje na popis výchozích surovin a na technologický postup vedoucí k získání finálního produktu. Dále se zabývá významem těchto koncentrátů ve výživě člověka. V závěrečné části práce je kladen důraz na průzkum trhu a dostupnost syrovátkových bílkovinných koncentrátů v České republice.cze
dc.description.abstract-translatedThis bachelor thesis deals with the whey protein concentrates technology. It is focused on the description of the raw materials and on the technological processes leading to the final product. It also deals with the importance of these concentrates in the human nutrition. The final part of this thesis focuses on the market survey and the whey protein concentrates availability in the Czech Republic.eng
dc.description.defenceStudentka úspěšně obhájila bakalářskou práci a zodpověděla otázky komise.cze
dc.description.departmentFakulta chemicko-technologickácze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze
dc.format55 s.
dc.identifierUniverzitní knihovna (studovna)
dc.identifier.signatureD38745
dc.identifier.stag35712
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/10195/71671
dc.language.isocze
dc.publisherUniverzita Pardubicecze
dc.rightsBez omezení
dc.subjectbílkovinycze
dc.subjectsyrovátkacze
dc.subjectsyrovátkové bílkovinné koncentrátycze
dc.subjectmembránové separacecze
dc.subjectultrafiltracecze
dc.subjectproteinseng
dc.subjectwheyeng
dc.subjectwhey protein concentrateeng
dc.subjectmembrane separationeng
dc.subjectultrafiltrationeng
dc.thesis.degree-disciplineHodnocení a analýza potravincze
dc.thesis.degree-grantorUniverzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologickácze
dc.thesis.degree-nameBc.
dc.thesis.degree-programChemie a technologie potravincze
dc.titleTechnologie výroby syrovátkových proteinových koncentrátůcze
dc.title.alternativeTechnology of whey protein concentrateeng
dc.typebakalářská prácecze
dspace.entity.typePublication

Soubory

Původní svazek

Nyní se zobrazuje 1 - 2 z 2
Načítá se...
Náhled
Název:
KamenickaM_Technologie_syrovatkovych_MA_2018.pdf
Velikost:
2.62 MB
Formát:
Adobe Portable Document Format
Popis:
Plný text práce
Načítá se...
Náhled
Název:
AdamM_Technologie_syrovatkovych_MK_2018.pdf
Velikost:
565.35 KB
Formát:
Adobe Portable Document Format
Popis:
Posudek vedoucího práce