Digitální knihovna UPCE přechází na novou verzi. Omluvte prosím případné komplikace. / The UPCE Digital Library is migrating to a new version. We apologize for any inconvenience.

Publikace:
Technologie výroby syrovátkových proteinových koncentrátů

Bakalářská práceopen access
Načítá se...
Náhled

Datum

Autoři

Kamenická, Michaela

Název časopisu

ISSN časopisu

Název svazku

Nakladatel

Univerzita Pardubice

Výzkumné projekty

Organizační jednotky

Číslo časopisu

Abstrakt

Tato bakalářská práce se zabývá technologií výroby syrovátkových bílkovinných koncentrátů. Práce se zaměřuje na popis výchozích surovin a na technologický postup vedoucí k získání finálního produktu. Dále se zabývá významem těchto koncentrátů ve výživě člověka. V závěrečné části práce je kladen důraz na průzkum trhu a dostupnost syrovátkových bílkovinných koncentrátů v České republice.

Popis

Klíčová slova

bílkoviny, syrovátka, syrovátkové bílkovinné koncentráty, membránové separace, ultrafiltrace, proteins, whey, whey protein concentrate, membrane separation, ultrafiltration

Citace

Permanentní identifikátor

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By