Publikace: Stanovení celkové rtuti ve vzorcích ryb
Bakalářská práceOmezený přístup| dc.contributor.advisor | Šrámková, Jitka | cze |
| dc.contributor.author | Fišerová Tereza | |
| dc.date.accepted | 2013 | cze |
| dc.date.accessioned | 2013-09-03T19:42:26Z | |
| dc.date.available | 2013-09-03T19:42:26Z | |
| dc.date.issued | 2013 | |
| dc.description.abstract | Byla vypracována literární část o problematice rtuti v životním prostředí a působení rtuti na lidský organismus. Práce se dále věnuje analytickým metodám stanovení rtuti. Byly provedeny analýzy celkové rtuti v rybách a byl posouzen vliv úpravy vzorku na stanovení obsahu rtuti. | cze |
| dc.description.abstract-translated | Literature search about problems of mercury occurrence in the environment and its influence to human organism was elaborated. The work deals also with analytical methods of mercury determination. Analysis of total mercury content in samples of various fishes was done and effect of sample treatment to mercury content was analysed as well. | eng |
| dc.description.defence | Studentka přednesla obhajobu své bakalářské práce a zodpověděla dotazy komise. | cze |
| dc.description.department | Katedra analytické chemie | cze |
| dc.description.grade | Dokončená práce s úspěšnou obhajobou | cze |
| dc.format | 44 s. | cze |
| dc.format.extent | 752888 bytes | cze |
| dc.format.mimetype | application/pdf | cze |
| dc.identifier | Univerzitní knihovna (studovna) | cze |
| dc.identifier.signature | D29410 | cze |
| dc.identifier.stag | 20602 | cze |
| dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/10195/53102 | |
| dc.language.iso | cze | |
| dc.publisher | Univerzita Pardubice | cze |
| dc.rights | Pouze v rámci univerzity | cze |
| dc.subject | rtuť | cze |
| dc.subject | termooxidační stanovení rtuti | cze |
| dc.subject | ryby | cze |
| dc.subject | potraviny | cze |
| dc.subject | mercury | cze |
| dc.subject | thermo-oxidative determination of mercury | eng |
| dc.subject | fish | eng |
| dc.subject | foodstuffs | eng |
| dc.thesis.degree-discipline | Hodnocení a analýza potravin | cze |
| dc.thesis.degree-grantor | Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická | cze |
| dc.thesis.degree-name | Bc. | cze |
| dc.thesis.degree-program | Chemie a technologie potravin | cze |
| dc.title | Stanovení celkové rtuti ve vzorcích ryb | cze |
| dc.title.alternative | Determination of total mercury content in fish samples | eng |
| dc.type | bakalářská práce | cze |
| dspace.entity.type | Publication |
Soubory
Původní svazek
1 - 2 z 2
Načítá se...
- Název:
- ŠrámkováJ_Stanovení celkové_TF_2013.pdf
- Velikost:
- 463.51 KB
- Formát:
- Adobe Portable Document Format
- Popis:
- posudek vedoucího
Načítá se...
- Název:
- FiserovaT_Stanoveni celkove_JS_2013.pdf
- Velikost:
- 735.24 KB
- Formát:
- Adobe Portable Document Format
- Popis:
- bakalářská práce