Digitální knihovna UPCE přechází na novou verzi. Omluvte prosím případné komplikace. / The UPCE Digital Library is migrating to a new version. We apologize for any inconvenience.

Publikace:
Stanovení celkové rtuti ve vzorcích ryb

Bakalářská práceOmezený přístup
dc.contributor.advisorŠrámková, Jitkacze
dc.contributor.authorFišerová Tereza
dc.date.accepted2013cze
dc.date.accessioned2013-09-03T19:42:26Z
dc.date.available2013-09-03T19:42:26Z
dc.date.issued2013
dc.description.abstractByla vypracována literární část o problematice rtuti v životním prostředí a působení rtuti na lidský organismus. Práce se dále věnuje analytickým metodám stanovení rtuti. Byly provedeny analýzy celkové rtuti v rybách a byl posouzen vliv úpravy vzorku na stanovení obsahu rtuti.cze
dc.description.abstract-translatedLiterature search about problems of mercury occurrence in the environment and its influence to human organism was elaborated. The work deals also with analytical methods of mercury determination. Analysis of total mercury content in samples of various fishes was done and effect of sample treatment to mercury content was analysed as well.eng
dc.description.defenceStudentka přednesla obhajobu své bakalářské práce a zodpověděla dotazy komise.cze
dc.description.departmentKatedra analytické chemiecze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze
dc.format44 s.cze
dc.format.extent752888 bytescze
dc.format.mimetypeapplication/pdfcze
dc.identifierUniverzitní knihovna (studovna)cze
dc.identifier.signatureD29410cze
dc.identifier.stag20602cze
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/10195/53102
dc.language.isocze
dc.publisherUniverzita Pardubicecze
dc.rightsPouze v rámci univerzitycze
dc.subjectrtuťcze
dc.subjecttermooxidační stanovení rtuticze
dc.subjectrybycze
dc.subjectpotravinycze
dc.subjectmercurycze
dc.subjectthermo-oxidative determination of mercuryeng
dc.subjectfisheng
dc.subjectfoodstuffseng
dc.thesis.degree-disciplineHodnocení a analýza potravincze
dc.thesis.degree-grantorUniverzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologickácze
dc.thesis.degree-nameBc.cze
dc.thesis.degree-programChemie a technologie potravincze
dc.titleStanovení celkové rtuti ve vzorcích rybcze
dc.title.alternativeDetermination of total mercury content in fish sampleseng
dc.typebakalářská prácecze
dspace.entity.typePublication

Soubory

Původní svazek

Nyní se zobrazuje 1 - 2 z 2
Načítá se...
Náhled
Název:
ŠrámkováJ_Stanovení celkové_TF_2013.pdf
Velikost:
463.51 KB
Formát:
Adobe Portable Document Format
Popis:
posudek vedoucího
Načítá se...
Náhled
Název:
FiserovaT_Stanoveni celkove_JS_2013.pdf
Velikost:
735.24 KB
Formát:
Adobe Portable Document Format
Popis:
bakalářská práce