Digitální knihovna UPCE přechází na novou verzi. Omluvte prosím případné komplikace. / The UPCE Digital Library is migrating to a new version. We apologize for any inconvenience.

Publikace:
Stanovení celkové rtuti ve vzorcích ryb

Bakalářská práceOmezený přístup
Načítá se...
Náhled

Datum

Autoři

Fišerová Tereza

Název časopisu

ISSN časopisu

Název svazku

Nakladatel

Univerzita Pardubice

Výzkumné projekty

Organizační jednotky

Číslo časopisu

Abstrakt

Byla vypracována literární část o problematice rtuti v životním prostředí a působení rtuti na lidský organismus. Práce se dále věnuje analytickým metodám stanovení rtuti. Byly provedeny analýzy celkové rtuti v rybách a byl posouzen vliv úpravy vzorku na stanovení obsahu rtuti.

Popis

Klíčová slova

rtuť, termooxidační stanovení rtuti, ryby, potraviny, mercury, thermo-oxidative determination of mercury, fish, foodstuffs

Citace

Permanentní identifikátor

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By