Digitální knihovna UPCE přechází na novou verzi. Omluvte prosím případné komplikace. / The UPCE Digital Library is migrating to a new version. We apologize for any inconvenience.

Publikace:
Vlastnosti ovocných šťáv a čerstvých šťáv z ovoce

Bakalářská práceOmezený přístup
dc.contributor.authorVlach, Jan
dc.date.accepted2014cze
dc.date.accessioned2014-09-22T12:28:13Z
dc.date.available2014-09-22T12:28:13Z
dc.date.issued2014
dc.description.abstractTeoretická část této práce je věnována popisu technologie výroby komerčně vyráběných ovocných šťáv a popisu metod stanovení základních vlastností ovocných šťáv. Experimentální část je zaměřena na stanovení formolového čísla, titrační kyselosti, obsahu prolinu a stanovení refraktometrické sušiny. Tyto parametry byly sledovány u komerčně vyráběných ovocných šťáv a u čerstvě vymačkaných ovocných šťáv.cze
dc.description.abstract-translatedThe theoretical part of the thesis describes the production technology of commercially produced fruit juices and the methods for determination the basic characteristics of fruit juices. Formol number, titratable acidity, proline content and refractometric solids were studied in commercially produced fruit juices and in freshly pressed fruit juices.eng
dc.description.defenceStudent přednesl bakalářskou práci a zodpověděl otázky komise.cze
dc.description.departmentKatedra analytické chemiecze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze
dc.format43 s.cze
dc.format.extent2310933 bytescze
dc.format.mimetypeapplication/pdfcze
dc.identifierUniverzitní knihovna (studovna)cze
dc.identifier.signatureD31154cze
dc.identifier.stag24282cze
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/10195/57969
dc.language.isocze
dc.publisherUniverzita Pardubicecze
dc.rightsPouze v rámci univerzitycze
dc.subjectovocná šťávacze
dc.subjectformolové číslocze
dc.subjectprolincze
dc.subjecttitrační kyselostcze
dc.subjectrefraktometrická sušinacze
dc.subjectfruit juiceseng
dc.subjectformol numbereng
dc.subjectprolineng
dc.subjecttitratable acidityeng
dc.subjectrefractometric dry basiseng
dc.thesis.degree-disciplineHodnocení a analýza potravincze
dc.thesis.degree-grantorUniverzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologickácze
dc.thesis.degree-nameBc.cze
dc.thesis.degree-programChemie a technologie potravincze
dc.titleVlastnosti ovocných šťáv a čerstvých šťáv z ovocecze
dc.title.alternativeThe qualities of the commercial juices and the fresh fruit juiceseng
dc.typebakalářská prácecze
dspace.entity.typePublication

Soubory

Původní svazek

Nyní se zobrazuje 1 - 2 z 2
Načítá se...
Náhled
Název:
HájekT_Vlastnosti ovocnych_JV_2014.pdf
Velikost:
329.53 KB
Formát:
Adobe Portable Document Format
Popis:
posudek vedoucího
Načítá se...
Náhled
Název:
VlachJ_Vlastnosti ovocnych_TH_2014.pdf
Velikost:
2.2 MB
Formát:
Adobe Portable Document Format
Popis:
bakalářská práce