Digitální knihovna UPCE přechází na novou verzi. Omluvte prosím případné komplikace. / The UPCE Digital Library is migrating to a new version. We apologize for any inconvenience.

Publikace:
Vlastnosti ovocných šťáv a čerstvých šťáv z ovoce

Bakalářská práceOmezený přístup
Načítá se...
Náhled

Datum

Autoři

Vlach, Jan

Název časopisu

ISSN časopisu

Název svazku

Nakladatel

Univerzita Pardubice

Výzkumné projekty

Organizační jednotky

Číslo časopisu

Abstrakt

Teoretická část této práce je věnována popisu technologie výroby komerčně vyráběných ovocných šťáv a popisu metod stanovení základních vlastností ovocných šťáv. Experimentální část je zaměřena na stanovení formolového čísla, titrační kyselosti, obsahu prolinu a stanovení refraktometrické sušiny. Tyto parametry byly sledovány u komerčně vyráběných ovocných šťáv a u čerstvě vymačkaných ovocných šťáv.

Popis

Klíčová slova

ovocná šťáva, formolové číslo, prolin, titrační kyselost, refraktometrická sušina, fruit juices, formol number, prolin, titratable acidity, refractometric dry basis

Citace

Permanentní identifikátor

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By