Publikace: Tvorba podnikatelského plánu
Bakalářská práceopen accessNačítá se...
Datum
Autoři
Pospíšilová, Kateřina
Název časopisu
ISSN časopisu
Název svazku
Nakladatel
Univerzita Pardubice
Abstrakt
Cílem této bakalářské práce je vytvoření podnikatelského plánu začínajícího podniku
a zhodnotit reálnost jeho provedení. Práce se dělí na dvě části, teoretickou a na ní navazující praktickou část.
Teoretická část je zaměřena na definování vybraných pojmů z managementu a charakteristiku podnikatelského plánu. Praktická část obsahuje konkrétní podnikatelský plán v oblasti agroturistiky a také řeší, zda a za jakých podmínek je reálné jeho provedení.
Popis
Klíčová slova
podnikatelský plán, agroturistika, podnikatelé, podnikání fyzických osob, ubytovací služby, chov hospodářských zvířat, ustájení koní, business plan, agrotourism, entrepreneur, business of natural persons, accommodation services, livestock breading, horses stabling