Digitální knihovna UPCE přechází na novou verzi. Omluvte prosím případné komplikace. / The UPCE Digital Library is migrating to a new version. We apologize for any inconvenience.

Publikace:
Význam a stanovení sacharidů v alkoholických kvašených nápojích

Bakalářská práceOmezený přístup
dc.contributor.advisorŘezková, Soňacze
dc.contributor.authorKříž, Martin
dc.date.accepted2015cze
dc.date.accessioned2015-09-27T10:27:31Z
dc.date.available2015-09-27T10:27:31Z
dc.date.embargo2035-07-15cze
dc.date.issued2015
dc.description.abstractTato bakalářská práce se zabývá obsahem sacharidů v medovinách a vínech. V teoretické části jsou popsány fyzikálně-chemické vlastnosti sacharidů, jejich izolace z potravinářské matrice a stanovení pomocí chemických a instrumentálních metod. Druhá část práce zahrnuje experimentální výsledky stanovení cukrů ve vybraných vzorcích medovin a vín a jejich porovnání s literaturou.cze
dc.description.abstract-translatedThis bachelor work deals with content of carbohydrates in meads and wines. Theoretical part describes the physical-chemical properties of saccharides, their isolation from the food matrix and determination by chemical and instrumental methods. The second part includes the experimental results of measurement of sugars in selected samples meads and wines and compares them with the literature.eng
dc.description.defenceStudent úspěaně obhájil bakalářskou práci a zodpověděl dotazy komise.cze
dc.description.departmentKatedra analytické chemiecze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze
dc.format49 s.cze
dc.format.extent1190126 bytescze
dc.format.mimetypeapplication/pdfcze
dc.identifierUniverzitní knihovna (studovna)cze
dc.identifier.signatureD33226cze
dc.identifier.stag27798cze
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/10195/61115
dc.language.isocze
dc.publisherUniverzita Pardubicecze
dc.rightsPráce není přístupnácze
dc.subjectsaccharidescze
dc.subjectwinecze
dc.subjectmeadcze
dc.subjectdetermination of saccharidescze
dc.subjectsacharidycze
dc.subjectvínocze
dc.subjectmedovinacze
dc.subjectstanovení sacharidůcze
dc.thesis.degree-disciplineHodnocení a analýza potravincze
dc.thesis.degree-grantorUniverzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologickácze
dc.thesis.degree-nameBc.cze
dc.thesis.degree-programChemie a technologie potravincze
dc.titleVýznam a stanovení sacharidů v alkoholických kvašených nápojíchcze
dc.title.alternativeImportance and Determination of Carbohydrates in Alcoholic Fermented Beverageseng
dc.typebakalářská prácecze
dspace.entity.typePublication

Soubory

Původní svazek

Nyní se zobrazuje 1 - 2 z 2
Načítá se...
Náhled
Název:
KrizM_Vyznam a stanoveni_SR_2015.pdf
Velikost:
1.13 MB
Formát:
Adobe Portable Document Format
Popis:
bakalářská práce
Načítá se...
Náhled
Název:
RezkovaS_Vyznam a stanoveni_MK_2015.pdf
Velikost:
283.41 KB
Formát:
Adobe Portable Document Format
Popis:
posudek vedoucího