Digitální knihovna UPCE přechází na novou verzi. Omluvte prosím případné komplikace. / The UPCE Digital Library is migrating to a new version. We apologize for any inconvenience.

Publikace:
Inhibiční účinky vybraných látek na růst a rozmnožování mikromycet v některých pekárenských výrobcích

Diplomová práce
Načítá se...
Náhled

Datum

Autoři

Kudrnová, Linda

Název časopisu

ISSN časopisu

Název svazku

Nakladatel

Univerzita Pardubice

Výzkumné projekty

Organizační jednotky

Číslo časopisu

Abstrakt

V práci byl sledován výskyt toxinogenních a xerofytních mikromycet při výrobě tří druhů perníků a Sacher dortu. Dále byla sledována účinnost vybraných konzervačních látek a závislost aktivity vody na době skladování.

Popis

Klíčová slova

potraviny, perníky, mikromycety, konzervační látky

Citace

Permanentní identifikátor

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By