Digitální knihovna UPCE přechází na novou verzi. Omluvte prosím případné komplikace. / The UPCE Digital Library is migrating to a new version. We apologize for any inconvenience.

Publikace:
Analýza organických kyselin ve vybraných potravinách

Diplomová práce
dc.contributor.advisorKrálovský, Josef
dc.contributor.authorMolíková, Martina
dc.contributor.refereecze
dc.date.accepted2005
dc.date.accessioned2007-09-30T12:06:20Z
dc.date.available2007-09-30T12:06:20Z
dc.date.issued2005
dc.description.abstractDiplomová práce se zabývá stanovením organických kyselin ve včelím medu metodou RP-HPLC a studuje možnosti izolace kyselin pomocí techniky SPE.cze
dc.description.abstract-translatedcze
dc.description.departmentKatedra analytické chemiecze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze
dc.format63 s.cze
dc.format.extentcze
dc.format.mimetypecze
dc.identifierUniverzitní knihovna (sklad)cze
dc.identifier.signatureD13943
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/10195/17724
dc.language.isocze
dc.publisherUniverzita Pardubicecze
dc.rightscze
dc.subjectkapalinová chromatografiecze
dc.subjectextrakce na pevné fázicze
dc.subjectorganické kyselinycze
dc.subjectmedcze
dc.thesis.degree-disciplinehodnocení a analýza potravincze
dc.thesis.degree-grantorUniverzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologickácze
dc.thesis.degree-namecze
dc.thesis.degree-programcze
dc.titleAnalýza organických kyselin ve vybraných potravináchcze
dc.title.alternativeAnalysis of organic acids in selected food sampleseng
dc.typediplomová prácecze
dspace.entity.typePublication

Soubory