Digitální knihovna UPCE přechází na novou verzi. Omluvte prosím případné komplikace. / The UPCE Digital Library is migrating to a new version. We apologize for any inconvenience.

Publikace:
Hygienický monitoring výroby tvarohu pomocí určení ATP systémem HY-LiTE

Diplomová práce
dc.contributor.advisorVytřasová, Jarmilacze
dc.contributor.authorNováčková, Zdeňka
dc.contributor.refereecze
dc.date.accepted2001cze
dc.date.accessioned2007-09-30T12:38:40Z
dc.date.available2007-09-30T12:38:40Z
dc.date.issued2001
dc.description.abstractCílem této práce bylo zjištění hygienického stavu provozního zařízení mlékárny, účinnost různých čistících procesů a porovnání klasické kultivační a bioluminiscenční metody.cze
dc.description.abstract-translatedcze
dc.description.departmentcze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze
dc.format57 s.cze
dc.format.extentcze
dc.format.mimetypecze
dc.identifierUniverzitní knihovna (sklad)cze
dc.identifier.signatureD10901cze
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/10195/21133
dc.language.isocze
dc.publisherUniverzita Pardubicecze
dc.rightscze
dc.subjecthygienacze
dc.subjectanalýza potravincze
dc.subjectmlékárenstvícze
dc.subjectmlékocze
dc.subjectbioluminiscencecze
dc.subjectkontrola kvalitycze
dc.subjectmetodycze
dc.thesis.degree-disciplinehodnocení a analýza potravincze
dc.thesis.degree-grantorcze
dc.thesis.degree-namecze
dc.thesis.degree-programcze
dc.titleHygienický monitoring výroby tvarohu pomocí určení ATP systémem HY-LiTEcze
dc.title.alternativeHygienal monitoring of curd production by using ATP systems HY-LiTEcze
dc.typediplomová prácecze
dspace.entity.typePublication

Soubory