Publikace: Hygienický monitoring výroby tvarohu pomocí určení ATP systémem HY-LiTE
Diplomová práce| dc.contributor.advisor | Vytřasová, Jarmila | cze |
| dc.contributor.author | Nováčková, Zdeňka | |
| dc.contributor.referee | cze | |
| dc.date.accepted | 2001 | cze |
| dc.date.accessioned | 2007-09-30T12:38:40Z | |
| dc.date.available | 2007-09-30T12:38:40Z | |
| dc.date.issued | 2001 | |
| dc.description.abstract | Cílem této práce bylo zjištění hygienického stavu provozního zařízení mlékárny, účinnost různých čistících procesů a porovnání klasické kultivační a bioluminiscenční metody. | cze |
| dc.description.abstract-translated | cze | |
| dc.description.department | cze | |
| dc.description.grade | Dokončená práce s úspěšnou obhajobou | cze |
| dc.format | 57 s. | cze |
| dc.format.extent | cze | |
| dc.format.mimetype | cze | |
| dc.identifier | Univerzitní knihovna (sklad) | cze |
| dc.identifier.signature | D10901 | cze |
| dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/10195/21133 | |
| dc.language.iso | cze | |
| dc.publisher | Univerzita Pardubice | cze |
| dc.rights | cze | |
| dc.subject | hygiena | cze |
| dc.subject | analýza potravin | cze |
| dc.subject | mlékárenství | cze |
| dc.subject | mléko | cze |
| dc.subject | bioluminiscence | cze |
| dc.subject | kontrola kvality | cze |
| dc.subject | metody | cze |
| dc.thesis.degree-discipline | hodnocení a analýza potravin | cze |
| dc.thesis.degree-grantor | cze | |
| dc.thesis.degree-name | cze | |
| dc.thesis.degree-program | cze | |
| dc.title | Hygienický monitoring výroby tvarohu pomocí určení ATP systémem HY-LiTE | cze |
| dc.title.alternative | Hygienal monitoring of curd production by using ATP systems HY-LiTE | cze |
| dc.type | diplomová práce | cze |
| dspace.entity.type | Publication |