Digitální knihovna UPCE přechází na novou verzi. Omluvte prosím případné komplikace. / The UPCE Digital Library is migrating to a new version. We apologize for any inconvenience.

Publikace:
Hygienický monitoring výroby tvarohu pomocí určení ATP systémem HY-LiTE

Diplomová práce
Načítá se...
Náhled

Datum

Autoři

Nováčková, Zdeňka

Název časopisu

ISSN časopisu

Název svazku

Nakladatel

Univerzita Pardubice

Výzkumné projekty

Organizační jednotky

Číslo časopisu

Abstrakt

Cílem této práce bylo zjištění hygienického stavu provozního zařízení mlékárny, účinnost různých čistících procesů a porovnání klasické kultivační a bioluminiscenční metody.

Popis

Klíčová slova

hygiena, analýza potravin, mlékárenství, mléko, bioluminiscence, kontrola kvality, metody

Citace

Permanentní identifikátor

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By