Digitální knihovna UPCE přechází na novou verzi. Omluvte prosím případné komplikace. / The UPCE Digital Library is migrating to a new version. We apologize for any inconvenience.

Publikace:
Využití mikroextrakce tuhou fází pro analýzu potravin

Diplomová práce
dc.contributor.advisorAdam, Martincze
dc.contributor.authorNorková, Petra
dc.contributor.refereecze
dc.date.accepted2002cze
dc.date.accessioned2007-09-30T12:28:07Z
dc.date.available2007-09-30T12:28:07Z
dc.date.issued2002
dc.description.abstractPráce zabývající se využitím metody mikroextrakce tuhou fází pro charakterizaci potravinářsky využitelných rostlin. Metoda byla aplikována na vzorky chmelu a jakonu. Nová extrakční metoda eliminující spotřebu rozpouštědel a podstatně zkracující dobu extrakce a celé analýzy oproti klasickým technikám.cze
dc.description.abstract-translatedcze
dc.description.departmentcze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze
dc.format61 s.cze
dc.format.extentcze
dc.format.mimetypecze
dc.identifierUniverzitní knihovna (sklad)cze
dc.identifier.signatureD12055cze
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/10195/20076
dc.language.isocze
dc.publisherUniverzita Pardubicecze
dc.rightscze
dc.subjectMikroextrakce tuhou fázícze
dc.subjectplynová chromatografiecze
dc.subjectchmelcze
dc.subjectjakoncze
dc.thesis.degree-disciplinehodnocení a analýza potravincze
dc.thesis.degree-grantorcze
dc.thesis.degree-namecze
dc.thesis.degree-programcze
dc.titleVyužití mikroextrakce tuhou fází pro analýzu potravincze
dc.title.alternativeApplication of solid-phase microextraction in food analysiscze
dc.typediplomová prácecze
dspace.entity.typePublication

Soubory