Publikace: Využití mikroextrakce tuhou fází pro analýzu potravin
Diplomová práce| dc.contributor.advisor | Adam, Martin | cze |
| dc.contributor.author | Norková, Petra | |
| dc.contributor.referee | cze | |
| dc.date.accepted | 2002 | cze |
| dc.date.accessioned | 2007-09-30T12:28:07Z | |
| dc.date.available | 2007-09-30T12:28:07Z | |
| dc.date.issued | 2002 | |
| dc.description.abstract | Práce zabývající se využitím metody mikroextrakce tuhou fází pro charakterizaci potravinářsky využitelných rostlin. Metoda byla aplikována na vzorky chmelu a jakonu. Nová extrakční metoda eliminující spotřebu rozpouštědel a podstatně zkracující dobu extrakce a celé analýzy oproti klasickým technikám. | cze |
| dc.description.abstract-translated | cze | |
| dc.description.department | cze | |
| dc.description.grade | Dokončená práce s úspěšnou obhajobou | cze |
| dc.format | 61 s. | cze |
| dc.format.extent | cze | |
| dc.format.mimetype | cze | |
| dc.identifier | Univerzitní knihovna (sklad) | cze |
| dc.identifier.signature | D12055 | cze |
| dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/10195/20076 | |
| dc.language.iso | cze | |
| dc.publisher | Univerzita Pardubice | cze |
| dc.rights | cze | |
| dc.subject | Mikroextrakce tuhou fází | cze |
| dc.subject | plynová chromatografie | cze |
| dc.subject | chmel | cze |
| dc.subject | jakon | cze |
| dc.thesis.degree-discipline | hodnocení a analýza potravin | cze |
| dc.thesis.degree-grantor | cze | |
| dc.thesis.degree-name | cze | |
| dc.thesis.degree-program | cze | |
| dc.title | Využití mikroextrakce tuhou fází pro analýzu potravin | cze |
| dc.title.alternative | Application of solid-phase microextraction in food analysis | cze |
| dc.type | diplomová práce | cze |
| dspace.entity.type | Publication |