Digitální knihovna UPCE přechází na novou verzi. Omluvte prosím případné komplikace. / The UPCE Digital Library is migrating to a new version. We apologize for any inconvenience.

Publikace:
Mikrobiologická kvalita lahůdkářských výrobků

Bakalářská práceopen access
dc.contributor.advisorBrožková, Iveta
dc.contributor.authorPekáriková, Barbora
dc.date.accepted2024-06-24
dc.date.accessioned2024-07-08T13:53:13Z
dc.date.available2024-07-08T13:53:13Z
dc.date.issued2024
dc.date.submitted2024-06-04
dc.description.abstractPráce je věnována mikrobiologii lahůdkářských výrobků, zaměřená je zejména na stanovení patogenních mikroorganismů, které se v lahůdkách ze zdravotních důvodů vůbec nesmí vyskytovat. Stručně se věnuje popisu, charakteristice a náročné technologii lahůdek, které mají v České republice dlouholetou tradici.cze
dc.description.abstract-translatedThe thesis is devoted to the microbiology of delicatessen products, i tis focused mainly on the determination of pathogenic microorganisms, which must not be present in delicatessens for health reason. It briefly describes the description, characteristics and demanding technology of delicacies that have a long tradition in the Czech Republiceng
dc.description.defenceStudentka seznámila členy zkušební komise s obsahem své bakalářské práce, poté byla seznámena s posudkem vedoucího bakalářské práce. Studentka odpověděla na otázky členů zkušební komise.cze
dc.description.departmentFakulta chemicko-technologickácze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze
dc.identifier.stag48117
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/10195/83401
dc.language.isocze
dc.publisherUniverzita Pardubicecze
dc.rightsBez omezení
dc.subjectlahůdkářské výrobkycze
dc.subjectmikrobiologiecze
dc.subjectrizikacze
dc.subjectdelicatessen productseng
dc.subjectmikrobiologyeng
dc.subjectriskeng
dc.thesis.degree-disciplineHodnocení a analýza potravincze
dc.thesis.degree-grantorUniverzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologickácze
dc.thesis.degree-nameBc.
dc.thesis.degree-programHodnocení a analýza potravincze
dc.titleMikrobiologická kvalita lahůdkářských výrobkůcze
dc.title.alternativeMicrobiological quality of delicatessen productseng
dc.typebakalářská prácecze
dspace.entity.typePublication

Soubory

Původní svazek

Nyní se zobrazuje 1 - 2 z 2
Načítá se...
Náhled
Název:
PekarikovaB_MikrobiologickaKvalita_IB_2024.pdf
Velikost:
516.58 KB
Formát:
Adobe Portable Document Format
Popis:
Plný text práce
Načítá se...
Náhled
Název:
BrozkovaI_MikrobiologickaKvalita_BP_2024.pdf
Velikost:
189.64 KB
Formát:
Adobe Portable Document Format
Popis:
Posudek vedoucího práce