Publikace: Mikrobiologická kvalita lahůdkářských výrobků
Bakalářská práceopen access| dc.contributor.advisor | Brožková, Iveta | |
| dc.contributor.author | Pekáriková, Barbora | |
| dc.date.accepted | 2024-06-24 | |
| dc.date.accessioned | 2024-07-08T13:53:13Z | |
| dc.date.available | 2024-07-08T13:53:13Z | |
| dc.date.issued | 2024 | |
| dc.date.submitted | 2024-06-04 | |
| dc.description.abstract | Práce je věnována mikrobiologii lahůdkářských výrobků, zaměřená je zejména na stanovení patogenních mikroorganismů, které se v lahůdkách ze zdravotních důvodů vůbec nesmí vyskytovat. Stručně se věnuje popisu, charakteristice a náročné technologii lahůdek, které mají v České republice dlouholetou tradici. | cze |
| dc.description.abstract-translated | The thesis is devoted to the microbiology of delicatessen products, i tis focused mainly on the determination of pathogenic microorganisms, which must not be present in delicatessens for health reason. It briefly describes the description, characteristics and demanding technology of delicacies that have a long tradition in the Czech Republic | eng |
| dc.description.defence | Studentka seznámila členy zkušební komise s obsahem své bakalářské práce, poté byla seznámena s posudkem vedoucího bakalářské práce. Studentka odpověděla na otázky členů zkušební komise. | cze |
| dc.description.department | Fakulta chemicko-technologická | cze |
| dc.description.grade | Dokončená práce s úspěšnou obhajobou | cze |
| dc.identifier.stag | 48117 | |
| dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/10195/83401 | |
| dc.language.iso | cze | |
| dc.publisher | Univerzita Pardubice | cze |
| dc.rights | Bez omezení | |
| dc.subject | lahůdkářské výrobky | cze |
| dc.subject | mikrobiologie | cze |
| dc.subject | rizika | cze |
| dc.subject | delicatessen products | eng |
| dc.subject | mikrobiology | eng |
| dc.subject | risk | eng |
| dc.thesis.degree-discipline | Hodnocení a analýza potravin | cze |
| dc.thesis.degree-grantor | Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická | cze |
| dc.thesis.degree-name | Bc. | |
| dc.thesis.degree-program | Hodnocení a analýza potravin | cze |
| dc.title | Mikrobiologická kvalita lahůdkářských výrobků | cze |
| dc.title.alternative | Microbiological quality of delicatessen products | eng |
| dc.type | bakalářská práce | cze |
| dspace.entity.type | Publication |
Soubory
Původní svazek
1 - 2 z 2
Načítá se...
- Název:
- PekarikovaB_MikrobiologickaKvalita_IB_2024.pdf
- Velikost:
- 516.58 KB
- Formát:
- Adobe Portable Document Format
- Popis:
- Plný text práce
Načítá se...
- Název:
- BrozkovaI_MikrobiologickaKvalita_BP_2024.pdf
- Velikost:
- 189.64 KB
- Formát:
- Adobe Portable Document Format
- Popis:
- Posudek vedoucího práce