Digitální knihovna UPCE přechází na novou verzi. Omluvte prosím případné komplikace. / The UPCE Digital Library is migrating to a new version. We apologize for any inconvenience.

Publikace:
Mikrobiologická kvalita lahůdkářských výrobků

Bakalářská práceopen access
Načítá se...
Náhled

Datum

Autoři

Pekáriková, Barbora

Název časopisu

ISSN časopisu

Název svazku

Nakladatel

Univerzita Pardubice

Výzkumné projekty

Organizační jednotky

Číslo časopisu

Abstrakt

Práce je věnována mikrobiologii lahůdkářských výrobků, zaměřená je zejména na stanovení patogenních mikroorganismů, které se v lahůdkách ze zdravotních důvodů vůbec nesmí vyskytovat. Stručně se věnuje popisu, charakteristice a náročné technologii lahůdek, které mají v České republice dlouholetou tradici.

Popis

Klíčová slova

lahůdkářské výrobky, mikrobiologie, rizika, delicatessen products, mikrobiology, risk

Citace

Permanentní identifikátor

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By