Digitální knihovna UPCE přechází na novou verzi. Omluvte prosím případné komplikace. / The UPCE Digital Library is migrating to a new version. We apologize for any inconvenience.

Publikace:
Kvalita pšenice jako suroviny potravinářských výrob

Bakalářská práceOmezený přístup
dc.contributor.advisorAdam, Martincze
dc.contributor.authorHumpolíková, Jaromíra
dc.date.accepted2014cze
dc.date.accessioned2014-09-22T12:27:56Z
dc.date.available2014-09-22T12:27:56Z
dc.date.issued2014
dc.description.abstractTato bakalářská práce se zabývá kvalitou pšenice jako suroviny potravinářských výrob. Je zde uvedeno základní složení pšenice a přehled kvalitativních ukazatelů určující použitelnost pšenice pro technologické účely. Dále popisuje zdravotní aspekty související s konzumací potravin obsahující pšeničnou složku. V závěrečné časti práce je uvedeno porovnání kvality pšenice sklizené v ČR v letech 2011, 2012 a 2013.cze
dc.description.abstract-translatedThis thesis deals with the wheat quality as raw materials of food production. It is presented the basic composition of wheat and overview of quality indicators determining the applicability of wheat for technological purposes. It also describes the health aspects associated with the consumption of foods containing wheat ingredients. In the final part of the study the comparison of the quality of wheat harvested in the Czech Republic in the years 2011, 2012 and 2013 is presented.eng
dc.description.defenceStudentka zodpověděla dotazy komise~ a obhájila bakalářskou práci.cze
dc.description.departmentKatedra analytické chemiecze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze
dc.format54 s.cze
dc.format.extent2160600 bytescze
dc.format.mimetypeapplication/pdfcze
dc.identifierUniverzitní knihovna (studovna)cze
dc.identifier.signatureD31148cze
dc.identifier.stag24162cze
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/10195/57921
dc.language.isocze
dc.publisherUniverzita Pardubicecze
dc.rightsPouze v rámci univerzitycze
dc.subjectpšenicecze
dc.subjectpšeničné zrnocze
dc.subjectlepekcze
dc.subjectprovozní metodycze
dc.subjectreferenční metodycze
dc.subjectWheateng
dc.subjectgrain of wheateng
dc.subjectgluteneng
dc.subjectoperating methodseng
dc.subjectreference methodseng
dc.thesis.degree-disciplineHodnocení a analýza potravincze
dc.thesis.degree-grantorUniverzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologickácze
dc.thesis.degree-nameBc.cze
dc.thesis.degree-programChemie a technologie potravincze
dc.titleKvalita pšenice jako suroviny potravinářských výrobcze
dc.title.alternativeWheat quality in relation to food technologieseng
dc.typebakalářská prácecze
dspace.entity.typePublication

Soubory

Původní svazek

Nyní se zobrazuje 1 - 2 z 2
Načítá se...
Náhled
Název:
AdamM_Kvalita pšenice_ JH_2014.pdf
Velikost:
572.89 KB
Formát:
Adobe Portable Document Format
Popis:
posudek vedoucího
Načítá se...
Náhled
Název:
HumpolikovaJ_Kvalita pšenice_MA_2014.pdf
Velikost:
2.06 MB
Formát:
Adobe Portable Document Format
Popis:
bakalářská práce