Digitální knihovna UPCE přechází na novou verzi. Omluvte prosím případné komplikace. / The UPCE Digital Library is migrating to a new version. We apologize for any inconvenience.

Publikace:
Výroba a charakterizace plísňových sýrů

Bakalářská práceopen access
dc.contributor.advisorAdam, Martin
dc.contributor.authorKovářová, Daniela
dc.date.accepted2024-08-26
dc.date.accessioned2024-09-10T06:40:46Z
dc.date.available2024-09-10T06:40:46Z
dc.date.issued2024
dc.date.submitted2024-06-27
dc.description.abstractTato práce je zaměřena na plísňové sýry. Jsou zde uvedeny a specifikovány druhy plísňových sýrů a kultury, které se při výrobě používají. Dále jsou uvedeny technologické postupy výroby plísňových sýrů. Jsou zde popsané procesy v průběhu zrání. Pozornost je věnována benefitům, ale i možnému riziku konzumace plísňových sýrů.cze
dc.description.abstract-translatedThis work is focused on mold cheeses. The types of mold cheeses and cultures used in production are listed and specified here. Technological procedures for the production of mold cheeses are also presented. The processes during ripening are described here. Attention is paid to the benefits, but also to the possible risk of consuming moldy cheeses.eng
dc.description.defenceStudentka seznámila členy zkušební komise s obsahem své bakalářské práce, poté byla seznámena s posudkem vedoucího bakalářské práce. Studentka odpověděla na otázky členů zkušební komise.cze
dc.description.departmentFakulta chemicko-technologickácze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze
dc.identifier.stag48108
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/10195/84172
dc.language.isocze
dc.publisherUniverzita Pardubicecze
dc.rightsBez omezení
dc.subjectplísňové sýrycze
dc.subjectplíseňcze
dc.subjecttechnologiecze
dc.subjectzránícze
dc.subjectvýživacze
dc.subjectmold cheeseseng
dc.subjectmoldeng
dc.subjecttechnologyeng
dc.subjectmaturationeng
dc.subjectnutritioneng
dc.thesis.degree-disciplineHodnocení a analýza potravincze
dc.thesis.degree-grantorUniverzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologickácze
dc.thesis.degree-nameBc.
dc.thesis.degree-programHodnocení a analýza potravincze
dc.titleVýroba a charakterizace plísňových sýrůcze
dc.title.alternativeProduction and characterisation of mould cheeseseng
dc.typebakalářská prácecze
dspace.entity.typePublication

Soubory

Původní svazek

Nyní se zobrazuje 1 - 2 z 2
Načítá se...
Náhled
Název:
KovarovaD_VyrobaCharakterizace_MA_2024.pdf
Velikost:
839.36 KB
Formát:
Adobe Portable Document Format
Popis:
Plný text práce
Načítá se...
Náhled
Název:
AdamM_VyrobaCharakterizace_DK_2024.pdf
Velikost:
254.55 KB
Formát:
Adobe Portable Document Format
Popis:
Posudek vedoucího práce