Digitální knihovna UPCE přechází na novou verzi. Omluvte prosím případné komplikace. / The UPCE Digital Library is migrating to a new version. We apologize for any inconvenience.

Publikace:
Minulost, přítomnost a perspektivy stravování v české společnosti

Bakalářská práce
Načítá se...
Náhled

Datum

Autoři

Kolomazníková, Jana

Název časopisu

ISSN časopisu

Název svazku

Nakladatel

Univerzita Pardubice

Výzkumné projekty

Organizační jednotky

Číslo časopisu

Abstrakt

Práce je zaměřena na složení stravy od tradiční společnosti agrární až po společnost soudobou postmoderní. Z typické charakteristiky každé společnosti vyplývá jídelníček našich předků a způsoby stolování v daném období.

Popis

Klíčová slova

česká společnost, dějiny každodennosti, Stravování, stolování, Jídlo, strava, životní styl

Citace

Permanentní identifikátor

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By