Publikace: Minulost, přítomnost a perspektivy stravování v české společnosti
Bakalářská práce| dc.contributor.advisor | Šubrt, Jiří | cze |
| dc.contributor.author | Kolomazníková, Jana | |
| dc.contributor.referee | cze | |
| dc.date.accepted | 2002 | cze |
| dc.date.accessioned | 2007-09-30T11:51:50Z | |
| dc.date.available | 2007-09-30T11:51:50Z | |
| dc.date.issued | 2002 | |
| dc.description.abstract | Práce je zaměřena na složení stravy od tradiční společnosti agrární až po společnost soudobou postmoderní. Z typické charakteristiky každé společnosti vyplývá jídelníček našich předků a způsoby stolování v daném období. | cze |
| dc.description.abstract-translated | cze | |
| dc.description.department | cze | |
| dc.description.grade | Dokončená práce s úspěšnou obhajobou | cze |
| dc.format | 46 s. | cze |
| dc.format.extent | cze | |
| dc.format.mimetype | cze | |
| dc.identifier | Univerzitní knihovna (sklad) | cze |
| dc.identifier.signature | D12130 | cze |
| dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/10195/16000 | |
| dc.language.iso | cze | |
| dc.publisher | Univerzita Pardubice | cze |
| dc.rights | cze | |
| dc.subject | česká společnost | cze |
| dc.subject | dějiny každodennosti | cze |
| dc.subject | Stravování | cze |
| dc.subject | stolování | cze |
| dc.subject | Jídlo | cze |
| dc.subject | strava | cze |
| dc.subject | životní styl | cze |
| dc.thesis.degree-discipline | jazyková a sociokulturní studia | cze |
| dc.thesis.degree-grantor | cze | |
| dc.thesis.degree-name | cze | |
| dc.thesis.degree-program | cze | |
| dc.title | Minulost, přítomnost a perspektivy stravování v české společnosti | cze |
| dc.title.alternative | The past, present and perspectives of the board in the Czech society | cze |
| dc.type | bakalářská práce | cze |
| dspace.entity.type | Publication |