Digitální knihovna UPCE přechází na novou verzi. Omluvte prosím případné komplikace. / The UPCE Digital Library is migrating to a new version. We apologize for any inconvenience.

Publikace:
Minulost, přítomnost a perspektivy stravování v české společnosti

Bakalářská práce
dc.contributor.advisorŠubrt, Jiřícze
dc.contributor.authorKolomazníková, Jana
dc.contributor.refereecze
dc.date.accepted2002cze
dc.date.accessioned2007-09-30T11:51:50Z
dc.date.available2007-09-30T11:51:50Z
dc.date.issued2002
dc.description.abstractPráce je zaměřena na složení stravy od tradiční společnosti agrární až po společnost soudobou postmoderní. Z typické charakteristiky každé společnosti vyplývá jídelníček našich předků a způsoby stolování v daném období.cze
dc.description.abstract-translatedcze
dc.description.departmentcze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze
dc.format46 s.cze
dc.format.extentcze
dc.format.mimetypecze
dc.identifierUniverzitní knihovna (sklad)cze
dc.identifier.signatureD12130cze
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/10195/16000
dc.language.isocze
dc.publisherUniverzita Pardubicecze
dc.rightscze
dc.subjectčeská společnostcze
dc.subjectdějiny každodennosticze
dc.subjectStravovánícze
dc.subjectstolovánícze
dc.subjectJídlocze
dc.subjectstravacze
dc.subjectživotní stylcze
dc.thesis.degree-disciplinejazyková a sociokulturní studiacze
dc.thesis.degree-grantorcze
dc.thesis.degree-namecze
dc.thesis.degree-programcze
dc.titleMinulost, přítomnost a perspektivy stravování v české společnosticze
dc.title.alternativeThe past, present and perspectives of the board in the Czech societycze
dc.typebakalářská prácecze
dspace.entity.typePublication

Soubory