Digitální knihovna UPCE přechází na novou verzi. Omluvte prosím případné komplikace. / The UPCE Digital Library is migrating to a new version. We apologize for any inconvenience.

Publikace:
Jste to, co jíte

Diplomová práceopen access
Načítá se...
Náhled

Datum

Autoři

Mašková, Jana

Název časopisu

ISSN časopisu

Název svazku

Nakladatel

Univerzita Pardubice

Výzkumné projekty

Organizační jednotky

Číslo časopisu

Abstrakt

Tématem této diplomové práce jsou alternativní přístupy ke stravování, konkrétně z veganské a raw komunity českých strávníků. Veganské a raw způsoby stravování se v posledních pěti letech těší velké oblibě a vytváří v české společnosti své nové subkultury. Tato práce je odrazem výpovědí informantů, jejich věková kategorie je mezi 20 a 30 lety.

Popis

Klíčová slova

veganství, raw strava, subkultury, moc, ekologie, čistota, veganism, raw, subcultures, power, ecology, purity

Citace

Permanentní identifikátor

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By