Digitální knihovna UPCE přechází na novou verzi. Omluvte prosím případné komplikace. / The UPCE Digital Library is migrating to a new version. We apologize for any inconvenience.

Publikace:
Izolace arkobakterů a kampylobakterů z potravin

Bakalářská práceOmezený přístup
dc.contributor.advisorŠilha, Davidcze
dc.contributor.authorŠounová, Michaela
dc.date.accepted2015cze
dc.date.accessioned2015-09-27T10:33:03Z
dc.date.available2015-09-27T10:33:03Z
dc.date.embargo2035-07-14cze
dc.date.issued2015
dc.description.abstractTato práce se zabývá bakteriálními rody Arcobacter a Campylobacter, shrnuje základní informace a vlastnosti týkajících se těchto bakterií. Dále pojednává o nejčastějších místech výskytu, ze kterých jsou tyto rody izolovány, popisuje souhrn nejběžněji používaných pomnožovacích bujónů, izolačních médií, metod a postupů k izolaci z potravin, ale i z jiných druhů vzorků.cze
dc.description.abstract-translatedThis thesis deals with the bacterial genus Arcobacter and Campylobacter, summarizes the basic information and characteristics about these bacteria. Also deals with the most common sites of occurrence, from which are these bacteria isolated. Further describes a summary of the most common used enrichment broth, enrichment agar media, methods and procedures to isolate from foodstuff and from the other types of samples.eng
dc.description.defence1. Prezentace výsledků bakalářské práce. 2. Diskuze k posudku vedoucího bakalářské práce. 3. Studentka zodpověděla vaechny dotazy a připomínky k BP.cze
dc.description.departmentKatedra biologických a biochemických vědcze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze
dc.format52 s.cze
dc.format.extent976374 bytescze
dc.format.mimetypeapplication/pdfcze
dc.identifierUniverzitní knihovna (studovna)cze
dc.identifier.signatureD32439cze
dc.identifier.stag23766cze
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/10195/61278
dc.language.isocze
dc.publisherUniverzita Pardubicecze
dc.rightsPráce není přístupnácze
dc.subjectArcobacter sppcze
dc.subjectCampylobacter sppcze
dc.subjectincidencecze
dc.subjectisolationcze
dc.subjectvýskytcze
dc.subjectizolacecze
dc.thesis.degree-disciplineZdravotní laborantcze
dc.thesis.degree-grantorUniverzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologickácze
dc.thesis.degree-nameBc.cze
dc.thesis.degree-programSpeciální chemicko-biologické oborycze
dc.titleIzolace arkobakterů a kampylobakterů z potravincze
dc.title.alternativeIsolation of arcobacters and campylobacters from foodstuffeng
dc.typebakalářská prácecze
dspace.entity.typePublication

Soubory

Původní svazek

Nyní se zobrazuje 1 - 2 z 2
Načítá se...
Náhled
Název:
SounovaM_Izolace arkobakteru_DS_2015.pdf
Velikost:
953.49 KB
Formát:
Adobe Portable Document Format
Popis:
bakalářská práce
Načítá se...
Náhled
Název:
SilhaD_Izolace arkobakteru_MS_2015.pdf
Velikost:
350.92 KB
Formát:
Adobe Portable Document Format
Popis:
posudek vedoucího