Publikace: Izolace arkobakterů a kampylobakterů z potravin
Bakalářská práceOmezený přístup| dc.contributor.advisor | Šilha, David | cze |
| dc.contributor.author | Šounová, Michaela | |
| dc.date.accepted | 2015 | cze |
| dc.date.accessioned | 2015-09-27T10:33:03Z | |
| dc.date.available | 2015-09-27T10:33:03Z | |
| dc.date.embargo | 2035-07-14 | cze |
| dc.date.issued | 2015 | |
| dc.description.abstract | Tato práce se zabývá bakteriálními rody Arcobacter a Campylobacter, shrnuje základní informace a vlastnosti týkajících se těchto bakterií. Dále pojednává o nejčastějších místech výskytu, ze kterých jsou tyto rody izolovány, popisuje souhrn nejběžněji používaných pomnožovacích bujónů, izolačních médií, metod a postupů k izolaci z potravin, ale i z jiných druhů vzorků. | cze |
| dc.description.abstract-translated | This thesis deals with the bacterial genus Arcobacter and Campylobacter, summarizes the basic information and characteristics about these bacteria. Also deals with the most common sites of occurrence, from which are these bacteria isolated. Further describes a summary of the most common used enrichment broth, enrichment agar media, methods and procedures to isolate from foodstuff and from the other types of samples. | eng |
| dc.description.defence | 1. Prezentace výsledků bakalářské práce. 2. Diskuze k posudku vedoucího bakalářské práce. 3. Studentka zodpověděla vaechny dotazy a připomínky k BP. | cze |
| dc.description.department | Katedra biologických a biochemických věd | cze |
| dc.description.grade | Dokončená práce s úspěšnou obhajobou | cze |
| dc.format | 52 s. | cze |
| dc.format.extent | 976374 bytes | cze |
| dc.format.mimetype | application/pdf | cze |
| dc.identifier | Univerzitní knihovna (studovna) | cze |
| dc.identifier.signature | D32439 | cze |
| dc.identifier.stag | 23766 | cze |
| dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/10195/61278 | |
| dc.language.iso | cze | |
| dc.publisher | Univerzita Pardubice | cze |
| dc.rights | Práce není přístupná | cze |
| dc.subject | Arcobacter spp | cze |
| dc.subject | Campylobacter spp | cze |
| dc.subject | incidence | cze |
| dc.subject | isolation | cze |
| dc.subject | výskyt | cze |
| dc.subject | izolace | cze |
| dc.thesis.degree-discipline | Zdravotní laborant | cze |
| dc.thesis.degree-grantor | Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická | cze |
| dc.thesis.degree-name | Bc. | cze |
| dc.thesis.degree-program | Speciální chemicko-biologické obory | cze |
| dc.title | Izolace arkobakterů a kampylobakterů z potravin | cze |
| dc.title.alternative | Isolation of arcobacters and campylobacters from foodstuff | eng |
| dc.type | bakalářská práce | cze |
| dspace.entity.type | Publication |
Soubory
Původní svazek
1 - 2 z 2
Načítá se...
- Název:
- SounovaM_Izolace arkobakteru_DS_2015.pdf
- Velikost:
- 953.49 KB
- Formát:
- Adobe Portable Document Format
- Popis:
- bakalářská práce
Načítá se...
- Název:
- SilhaD_Izolace arkobakteru_MS_2015.pdf
- Velikost:
- 350.92 KB
- Formát:
- Adobe Portable Document Format
- Popis:
- posudek vedoucího