Digitální knihovna UPCE přechází na novou verzi. Omluvte prosím případné komplikace. / The UPCE Digital Library is migrating to a new version. We apologize for any inconvenience.

Publikace:
Izolace arkobakterů a kampylobakterů z potravin

Bakalářská práceOmezený přístup
Načítá se...
Náhled

Datum

2015

Autoři

Šounová, Michaela

Název časopisu

ISSN časopisu

Název svazku

Nakladatel

Univerzita Pardubice

Výzkumné projekty

Organizační jednotky

Číslo časopisu

Abstrakt

Tato práce se zabývá bakteriálními rody Arcobacter a Campylobacter, shrnuje základní informace a vlastnosti týkajících se těchto bakterií. Dále pojednává o nejčastějších místech výskytu, ze kterých jsou tyto rody izolovány, popisuje souhrn nejběžněji používaných pomnožovacích bujónů, izolačních médií, metod a postupů k izolaci z potravin, ale i z jiných druhů vzorků.

Popis

Klíčová slova

Arcobacter spp, Campylobacter spp, incidence, isolation, výskyt, izolace

Citace

Permanentní identifikátor

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By