Digitální knihovna UPCE přechází na novou verzi. Omluvte prosím případné komplikace. / The UPCE Digital Library is migrating to a new version. We apologize for any inconvenience.

Publikace:
Monitorování látek obsažených v koření

Diplomová práceOmezený přístup
Načítá se...
Náhled

Datum

Autoři

Kremr, Daniel

Název časopisu

ISSN časopisu

Název svazku

Nakladatel

Univerzita Pardubice

Výzkumné projekty

Organizační jednotky

Číslo časopisu

Abstrakt

Cílem mé diplomové práce bylo vypracovat rešerši týkající se mikroextrakce tuhou fází a jejího využití na analýzu různých typů koření. V experimentální části jsem se zabýval analýzou koření a identifikací aromatických látek v něm obsažených.

Popis

Klíčová slova

mikroextrakce tuhou fází, SPME, aromatické látky, koření, solid phase microextraction, SPME, essential oils, spices

Citace

Permanentní identifikátor

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By