Digitální knihovna UPCE přechází na novou verzi. Omluvte prosím případné komplikace. / The UPCE Digital Library is migrating to a new version. We apologize for any inconvenience.

Publikace:
Monitorování látek obsažených v koření

Diplomová práceOmezený přístup
dc.contributor.advisorBajerová, Petracze
dc.contributor.authorKremr, Daniel
dc.contributor.refereeBajer, Tomášcze
dc.date.accepted2012cze
dc.date.accessioned2012-07-15T22:40:23Z
dc.date.available2012-07-15T22:40:23Z
dc.date.issued2012
dc.description.abstractCílem mé diplomové práce bylo vypracovat rešerši týkající se mikroextrakce tuhou fází a jejího využití na analýzu různých typů koření. V experimentální části jsem se zabýval analýzou koření a identifikací aromatických látek v něm obsažených.cze
dc.description.abstract-translatedThe aim of my thesis was to draw up a search of solid phase microextraction and its use for analyse various kinds of spice. In the experimental part I studied the analysis of spice and identification of aromatic substances contained in it.eng
dc.description.defenceStudent přednesl obhajobu své diplomové práce a zodpověděl dotazy oponenta a členů komise.cze
dc.description.departmentKatedra analytické chemiecze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze
dc.format97 s.cze
dc.format.extent1886907 bytescze
dc.format.mimetypeapplication/pdfcze
dc.identifierUniverzitní knihovna (sklad)cze
dc.identifier.signatureD26202cze
dc.identifier.stag18357cze
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/10195/45715
dc.language.isocze
dc.publisherUniverzita Pardubicecze
dc.rightsPráce bude přístupná pouze v rámci univerzity od 22.5.2022cze
dc.subjectmikroextrakce tuhou fázícze
dc.subjectSPMEcze
dc.subjectaromatické látkycze
dc.subjectkořenícze
dc.subjectsolid phase microextractioneng
dc.subjectSPMEeng
dc.subjectessential oilseng
dc.subjectspiceseng
dc.thesis.degree-disciplineHodnocení a analýza potravincze
dc.thesis.degree-grantorUniverzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologickácze
dc.thesis.degree-nameIng.cze
dc.thesis.degree-programChemie a technologie potravincze
dc.titleMonitorování látek obsažených v kořenícze
dc.title.alternativeScreening of substances contained in spiceseng
dc.typediplomová prácecze
dspace.entity.typePublication

Soubory

Původní svazek

Nyní se zobrazuje 1 - 3 z 3
Načítá se...
Náhled
Název:
BajerovaP_Monitorovani latek_DK_2012.pdf
Velikost:
416.04 KB
Formát:
Adobe Portable Document Format
Popis:
posudek vedoucího
Načítá se...
Náhled
Název:
BajerT_Monitorovani latek_DK_2012.pdf
Velikost:
632.26 KB
Formát:
Adobe Portable Document Format
Popis:
posudek oponenta
Načítá se...
Náhled
Název:
KremrD_Monitorování látek_PB_2012.pdf
Velikost:
1.8 MB
Formát:
Adobe Portable Document Format
Popis:
diplomová práce