Publikace: Monitorování látek obsažených v koření
Diplomová práceOmezený přístup| dc.contributor.advisor | Bajerová, Petra | cze |
| dc.contributor.author | Kremr, Daniel | |
| dc.contributor.referee | Bajer, Tomáš | cze |
| dc.date.accepted | 2012 | cze |
| dc.date.accessioned | 2012-07-15T22:40:23Z | |
| dc.date.available | 2012-07-15T22:40:23Z | |
| dc.date.issued | 2012 | |
| dc.description.abstract | Cílem mé diplomové práce bylo vypracovat rešerši týkající se mikroextrakce tuhou fází a jejího využití na analýzu různých typů koření. V experimentální části jsem se zabýval analýzou koření a identifikací aromatických látek v něm obsažených. | cze |
| dc.description.abstract-translated | The aim of my thesis was to draw up a search of solid phase microextraction and its use for analyse various kinds of spice. In the experimental part I studied the analysis of spice and identification of aromatic substances contained in it. | eng |
| dc.description.defence | Student přednesl obhajobu své diplomové práce a zodpověděl dotazy oponenta a členů komise. | cze |
| dc.description.department | Katedra analytické chemie | cze |
| dc.description.grade | Dokončená práce s úspěšnou obhajobou | cze |
| dc.format | 97 s. | cze |
| dc.format.extent | 1886907 bytes | cze |
| dc.format.mimetype | application/pdf | cze |
| dc.identifier | Univerzitní knihovna (sklad) | cze |
| dc.identifier.signature | D26202 | cze |
| dc.identifier.stag | 18357 | cze |
| dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/10195/45715 | |
| dc.language.iso | cze | |
| dc.publisher | Univerzita Pardubice | cze |
| dc.rights | Práce bude přístupná pouze v rámci univerzity od 22.5.2022 | cze |
| dc.subject | mikroextrakce tuhou fází | cze |
| dc.subject | SPME | cze |
| dc.subject | aromatické látky | cze |
| dc.subject | koření | cze |
| dc.subject | solid phase microextraction | eng |
| dc.subject | SPME | eng |
| dc.subject | essential oils | eng |
| dc.subject | spices | eng |
| dc.thesis.degree-discipline | Hodnocení a analýza potravin | cze |
| dc.thesis.degree-grantor | Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická | cze |
| dc.thesis.degree-name | Ing. | cze |
| dc.thesis.degree-program | Chemie a technologie potravin | cze |
| dc.title | Monitorování látek obsažených v koření | cze |
| dc.title.alternative | Screening of substances contained in spices | eng |
| dc.type | diplomová práce | cze |
| dspace.entity.type | Publication |
Soubory
Původní svazek
1 - 3 z 3
Načítá se...
- Název:
- BajerovaP_Monitorovani latek_DK_2012.pdf
- Velikost:
- 416.04 KB
- Formát:
- Adobe Portable Document Format
- Popis:
- posudek vedoucího
Načítá se...
- Název:
- BajerT_Monitorovani latek_DK_2012.pdf
- Velikost:
- 632.26 KB
- Formát:
- Adobe Portable Document Format
- Popis:
- posudek oponenta
Načítá se...
- Název:
- KremrD_Monitorování látek_PB_2012.pdf
- Velikost:
- 1.8 MB
- Formát:
- Adobe Portable Document Format
- Popis:
- diplomová práce