Analýza příčin nezaměstnanosti na Broumovsku - Matoušová, Renata (Univerzita Pardubice, 2008)
Tato bakalářská práce analyzuje současný stav nezaměstnanosti na Broumovsku a její hlavní příčiny. Podrobně popisuje historický vývoj obchodu, jednostrannou výrobu a rovněž složení obyvatelstva a odlehlost regionu jako nejvýznamnější faktory.
Analysis of causes of unemployment in Broumov district
Keywords: Nezaměstnanost; obyvatelstvo; analýzy; příčiny; fluktuace; Unemployment; Population; analyses; causes; fluctuation