Matematicý model vzdušníku a určení jeho parametrů - Rozsíval, Pavel (Univerzita Pardubice, 2005)
Tato diplomová práce se zabývá matematickým modelováním, a identifikací reálné soustavy.
Mathematical model of air chamber and parameter estimation
Keywords: matematické modelování; vzdušník; dynamika; čerpadla