Dopravní obslužnost v oblasti Nymburska - Svoboda, Zdeněk (Univerzita Pardubice, 2010)
Diplomová práce se zabývá dopravní obslužností v oblasti bývalého Nymburského okresu. Pro tento region je dopravní obslužnost velmi důležitá vzhledem k pohybu obyvatelstva do škol, za prací a k návštěvám lékařů a úřadů. Tato diplomová práce by měla navrhnout zlepšení ve ztrátovosti základní dopravní obslužnosti a úsporu na určitých linkách z důvodu nevytíženosti spojů.
Traffic services of Nymburk region
Keywords: Nymburk; Dopravní obslužnost; jízdní řády; náklady na lince; Transport Services; schedules; costs of a transport line