Vliv podmínek na výsledky flexotisku - Matějka, Ondřej (Univerzita Pardubice, 1999)
Cílem práce je posoudit kvalitu tisku na prototypovém flexotiskovém stroji PRIMA. Na základě získaných výsledků navrhnout podmínky pro tisk na tomto flexotiskovém stroji.
Effect of conditions on flexographic pront results
Keywords: flexotiskové stroje; kvalita tisku; tiskové formy