Moderní technologie v životě seniorů - Siváčková, Radka (Univerzita Pardubice, 2020)
Tato diplomová práce bude zaměřena na aktuální téma, a to Moderní technologie v životě seniorů. Práce bude teoreticko praktická. V teoretické části se budu zabývat problematikou stáří a stárnutí, demografickým stárnutím populace, vzděláváním seniorů a moderními technologiemi. V praktické části bude použit kvalitativní výzkum. V rámci kvalitativního výzkumu budou použity kazuistiky a polostrukturované rozhovory s respondenty.
Modern Technologies in Seniors Life
Keywords: senioři; stáří; stárnutí; vzdělávání seniorů; moderní technologie; seniors; old age; aging; senior education; modern technologies