Výběr vhodných praktikantů pro zahraniční stáž v organizaci AIESEC - Lengyelová, Lucia (Univerzita Pardubice, 2009)
Tématem bakalářské práce je výběr vhodných praktikantů pro zahraniční stáž v organizaci AIESEC. Cílem této práce je analyzovat proces výběru vhodného praktikanta a na základě této analýzy provést doporučení, která povedou ke zkvalitnění stávajícího procesu výběru a jeho zefektivnění. V první kapitole je teoreticky vysvětleno získávání pracovníků a metody výběru. Ve druhé a třetí kapitole je přiblížena organizace AIESEC a je zde popsán způsob získávání a výběr kandidátů po zahraniční stáž. Čtvrtá kapitola je výsledkem bakalářské práce a obsahuje doporučení k zefektivnění procesu výběru vhodných praktikantů pro zahraniční stáž.
Selection of the best candidates for foreign interships with AIESEC
Keywords: získávání pracovníků; Výběr pracovníků; metody; zahraniční stáže; praktikanti; getting employees; selection employees; methods; foreign interships; candidates