Aplikace pro sestavení plánu a rozpočtu cesty - Petkevich, Pavel (Univerzita Pardubice, 2018)
Cílem bakalářské práce je usnadnit plánování cest a také sestavení rozpočtů pro zamýšlené cesty s využitím individuální automobilové dopravy se zaměřením na území Evropské unie. Aplikace bude umožňovat plánování cest se zaměřením na plánování nákladů v podobě dálničních poplatků v jednotlivých zemích na cestě a také provede vyhodnocení nákladů za čerpání paliva s uvažování zadané průměrné spotřeby paliva a odjezdem z výchozího místa s plnou nádrží. Předpokladem je vytvoření a otestování aplikace pro Android OS.
Application for trip and budget planning
Keywords: Android OS; aplikace pro mobilní platformu Android; databáze; cestování; cestování autem; XML; JSON; Java; material design; Android OS; Android application; databases; travelling; travelling by car; XML; JSON; Java; material design