Posouzení a návrh řešení organizace dopravy na ulici Studentská - Šanca, Ondřej (Univerzita Pardubice, 2009)
Práce se zabývá řešením dopravy na ulici Studentská v Pardubicích v roce 2025, kdy se plánuje prodloužení ulice Studentská na přeložku silnice I/36 a dokončení obytné výstavby v lokalitě Cihelna. První část je věnována vstupním údajům, druhá analýze stavu v roce 2008, ve třetí části je navrhováno řešení pro rok 2025 v pěti variantách a ve čtvrté části jsou varianty vyhodnoceny.
Traffic assessment and outline design of Studentská street
Keywords: terminating and generated traffic; traffic surveys; individual transport; traffic density; passenger car journeys; heavy vehicle journeys; cílová a výchozí doprava; dopravní průzkumy; Individuální automobilová doprava; Intenzita dopravy; jízdy osobních automobilů; jízdy těžkých vozidel