Strategické plánování rozvoje mikroregionů - Mrázková, Táňa (Univerzita Pardubice, 2001)
Autorka se v práci zabývá strategickým plánováním na úrovni mikroregionů. Podrobně popisuje mikroregion Polensko, rozebírá jeho dopravní obslužnost a možnosti rozvoje cestovního ruchu.
Microregion's development strategic planning
Keywords: Regionální politika; Regionální rozvoj; strategické plánování; Dopravní obslužnost; Cestovní ruch; mikroregiony