Návrh konzolového frameworku pro UI a grafiku v C++ - Marek, Jozef (Univerzita Pardubice, 2019)
Práce se zabývá návrhem a implementací frameworku pro realizaci uživatelského rozhraní v textovém režimu (konzoli). V první části jsou představeny vybrané knihovny a frameworky s využitím pod různými operačními systémy. Dále je představeno Windows API a jeho využití v rámci textového (konzolového) režimu. Práce se dále zabývá návrhem a implementací vlastního objektového frameworku pro realizaci TUI.
The console framework design for UI and C++ graphics
Keywords: C++; TUI; CLI; GUI; Windows API; C++; TUI; CLI; GUI; Windows API