Baking technology English a course proposal - Švarcová, Vanda (Univerzita Pardubice, 1997)
Práce se zabývá návrhem kurzu angličtiny pro pekařské technologie, který je založen na požadavcích studentů SPŠPT.
Keywords: Anglický jazyk; odborná angličtina; pekařská technologie