Zhodnocení čerpání finančních prostředků z fondů Evropské unie s dopadem na rozvoj volnočasových aktivit u vybraných krajů - Chaloupka, Michal (Univerzita Pardubice, 2024)
Diplomová práce je věnována problematice čerpání finančních prostředků z fondů Evropské unie regionem soudržnosti NUTS 2 - Severovýchod. Hlavním cílem je především zhodnocení čerpání finančních prostředků na volnočasové aktivity v daném regionu a vyhodnotit jejich čerpání jednotlivými kraji.
Evaluation of the use of funds from European Union funds with an impact on the development of leisure activities in selected regions
Keywords: Evropská unie; fondy EU; regionální politika; regiony soudržnosti; NUTS 2 Severovýchod (Česká republika); European Union; EU funds; regional policy; cohesion regions; NUTS 2 Northeast (Czech Republic)