Zpracování příčných řezů trakčního vedení - Hron, Lukáš (Univerzita Pardubice, 2006)
Práce slouží jako podklad pro tvorbu programového vybavení pro zpracování příčných řezů trakčního vedení.
Elaboration cross sections traction mains
Keywords: trakční vedení; počítačové modelování; programové vybavení; tvorba